Asayiş
Giriş Tarihi : 13-03-2019 16:26   Güncelleme : 18-03-2019 17:06

Asker uğurlaması palalı kavgaya dönüştü

T’ler mevkiinde asker eğlencesi için bir araya gelen arkadaş grubu arasında palalı kavga çıktı

Asker uğurlaması palalı kavgaya dönüştü

Viyadük altı, T’ler mevkiinde asker uğurlaması için bir araya gelen arkadaş grubu arasında çıkan palalı kavga karakolda bitti.

Edinilen bilgiye göre asker uğurlaması için T’ler mevkiinde bir araya gelen arkadaş grubu arasında, ilerleyen saatlerde alkolün de etkisiyle tartışma yaşandı.

Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. K.A (21) isimli şahıs çıkan kavgada yanında bulunan palayla gruptaki diğer arkadaşlarına saldırdı.

Yaralanan şahıslar, olay üzerine diğer arkadaşları S.B (30) ve S.S (36)’ye haber vererek destek istemesi ardından olayın yaşandığı yere minibüsle gelen S.B ve S.S silah zoruyla palalı şahsı araca bindirdi. Olayın polise bildirilmesi sonrasında harekete geçen ekipler kısa sürede hareket halindeki minibüsü tespit ederek durdurdu.

Araç içinde alıkonulan şahıs K.A, bu esnada araçtan kaçarak polise sığındı. Araç içindeki şahıslar yanlarındaki silahı saklamaya çalışsa da polis ekiplerinin dikkati sayesinde başarılı olamadılar.  

S.B ve S.S’yi etkisiz hale getirerek gözaltına alan polis, palalı saldırgan K.A’yı da sorgusu ardından gözaltına alarak adliyeye sevk etti.

Seda ŞengülSeda Şengül