Asayiş
Giriş Tarihi : 27-02-2017 22:02   Güncelleme : 28-02-2017 11:15

Beton Mikseri Bir Caddeyi Yıktı Geçti

Telefon tellerine takılan bir beton mikseri, ilçemizde bulunan Yeni Cadde'deki araçları yıkıp geçti

Beton Mikseri Bir Caddeyi Yıktı Geçti
Telefon tellerine takılan bir beton mikseri, ilçemizde bulunan Yeni Cadde'deki araçları yıkıp geçti. Olayda çok sayıda araç zarar görürken, evlerin bahçeleri ve ağaçlar da zarar gördü.

Olay saat 20:50 sıralarında Merkez Camii'nin alt tarafında bulunan Yeni Cadde'de meydana geldi. Yeni Cadde istikametinden Kültür Caddesi'ne dönüş yapmak isteyen beton mikseri telefon tellerine takıldı. Aynı cadde üzerinde bulunan 6 telefon direğini yerinden söken mikser, 57 FA... plakalı aracı devirirken, 57 KF..., 57 FC..., 55 HC..., 57 FC... ve 57 FA... plakalı beş araca da maddi zarar verdi.

"Darbe oluyor zannettik"
Son zamanlarda ülkemizde yaşanan olaylar darbe girişiminden sonra tedirgin olan ilçemiz vatandaşları, çok yüksek bir gürültüyle tüm caddenin talan edildiğini belirtirken, "biz böyle bir gürültü görmedik. İkinci bir darbe girişimi yaşıyoruz zannettik. Hemen sokağa fırladık" şeklinde konuştular.

Maddi hasarın çok ciddi rakamlara ulaştığı trafik teröründe, o bölgede ikamet eden vatandaşların internet ve telefon ağı çöktü. Vatandaşların bahçelerinden geçen telefon direklerinin kopmasıyla birçok evin bahçesi de zarar gördü.


Olay yerinden kaçtı

Görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre, beton mikseri kullanan bir şahsın tüm bu olaylara neden olduğu söylenirken, mikseri kullanan şahıs aracıyla birlikte olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Polisin olayla ilgili görgü tespiti yaptığı öğrenilirken, kaçan şahsın bulunması için de çalışma başlattığı gelen bilgiler arasında.

Kaynak: gerzeninsesi.com
Haber: Kaan TÖNGELCİ







Erkan TaşErkan Taş