Asayiş
Giriş Tarihi : 15-03-2019 14:23   Güncelleme : 15-03-2019 14:44

Camiye Saldıran Sapık, İslam Düşmanı Çıktı

Camiye Saldıran Sapık Türk İslam Düşmanı Çıktı

Camiye Saldıran Sapık, İslam Düşmanı Çıktı

Yeni Zellanda da Cuma namazı esnasında düzenlenen İslam düşmanı bir saldırı sonrasında 48 Müslüman öldürülürken, 49 Müslüman da ağır yaralanarak hastanelere kaldırıldı.

Yeni Zellanda Christchurch kasabasında iki camiye saldıran Brenton Tarrant isimli saldırganın sosyal medya hesaplarında yazdıkları ise herkesi hayrete düşürecek cinsten.

Sapkın katilin Türklere olan kinini dışa vurduğu manifesto ve silahına kazıdığı Viyana göndermesi ise herkesi şoke etti.

Polis bu saldırıların ardından ülkedeki tüm camilere kapılarını kapatması uyarısında bulunurken, İngiltere ise, ülkedeki camilerde de güvenlik önlemlerinin artırılacağı açıkladı.

Silahın üzerinde "Türk Yiyici" yazan caninin "Tanrı bunu istedi" yazıyor olması da batıdaki islamfobik tavrı bir kez daha gözler önüne serdi.

Ecdadımız, bütün dinlere ve mensuplarına her türlü kolaylığı, esnekliği gösterirken, batıda her geçen gün artan ve yaşanan İslam düşmanlığını İstiklal Marşımızın Yazarı Mehmet Akif Ersoy’un “Batı dediğin tek dişi kalmış canavar” sözüyle bir kez daha kanıtlıyor. 

Camide Şehit edilerek Hakka yürüyen Müslüman kardeşlerimize Allahtan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

Allah dinimize, diyanetimize saldıranları kahretsin

hakan akbaşhakan akbaş