Asayiş
Giriş Tarihi : 17-08-2017 10:38   Güncelleme : 17-08-2017 11:19

Emniyetten Huzur Denetimi

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan huzur ve güven ortamının sağlanması için Sinop Merkez ve ilçelerde denetim uygulaması yapıldı.

Emniyetten Huzur Denetimi
 Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde, 81 il Emniyet Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan huzur ve güven ortamının sağlanması için Sinop Merkez ve ilçelerde denetim uygulaması yapıldı.

Gerçekleştirilen denetimlerle ilgili Sinop İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlük ve Amirliklerince toplam 83 personelin katılımıyla oluşturulan karma ekipler tarafından İl ve İlçe sorumluluk bölgelerinde bulunan park ve bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, içkili yerler, iddia ve ganyan bayileri, kahvehaneler, internet kafeler ve oyun salonları vb. yerlerde denetim uygulaması yapıldığı bildirildi.  Açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verildi; “Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen ve vatandaşların mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın suça sürüklenmesinin ve suç mağduru olmasının engellenmesi, fiziksel ve ruhsal gelişimlerini etkileyecek zararlı alışkanlıklardan ve sağlıklarını etkileyecek tehlikeli maddelerden korunması amacıyla İl Emniyet Müdürlüğümüz ile İlçe Emniyet Müdürlük ve Amirliklerimizce toplam 83 personelin katılımıyla oluşturulan karma ekipler tarafından İl ve İlçe sorumluluk bölgelerimizde bulunan park ve bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, içkili yerler, iddia ve ganyan bayileri, kahvehaneler, internet kafeler ve oyun salonları vb. yerlerde 10 Ağustos 2017 Perşembe günü 12:00-19:00 saatleri arasında denetim uygulaması yapılmıştır. Yapılan denetimlerde; 604 kişinin GBT kayıtları sorgulanmış, 57 kahvehane, 53 tekel büfesi, 20 içkili yer, 8 iddia ve ganyan bayii, 39 internet cafe ve oyun salonu, 3 metruk bina kontrol edilmiş olup; herhangi bir olumsuzluğa rastlanmamıştır. Sinop Emniyet Müdürlüğü olarak çalışmalarımız kararlılıkla devam ettirilmektedir.”

Seda ŞengülSeda Şengül