Asayiş
Giriş Tarihi : 13-06-2019 00:10   Güncelleme : 13-06-2019 08:55

Feci Kazada Ölen Gençlerle İlgili Mesaj Yayınladılar

Sinop Boyabat yolunda gerçekleşen kazada hayatını kaybeden gençlere Kastamonu Üniversitesi vefat ve başsağlığı mesajı yayınladı

Feci Kazada Ölen Gençlerle İlgili Mesaj Yayınladılar

Bugün Sinop-Boyabat karayolu üzerinde geçirdikleri kaza sonucu hayatlarını kaybeden Kastamonu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi Filiz Polat ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü 3.Sınıf öğrencisi Muhammed Kadiroğlu için Kastamonu Üniversitesi vefat ve başsağlığı mesajı yayınladı.

Kastamonu Üniversitesi'nin yayınladığı mesajda; "Sinop'ta yaşanan elim bir kaza sonucu öğrencilerimizin vefat ettiklerini derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayız. Kastamonu Üniversitesi ailesi olarak kazada vefat eden öğrencilerimize Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı temenni ederiz." ifadeleri kullanıldı.

GerzeninSesi ailesi olarak yaşanan elim kazada hayatlarını kaybeden genç kardeşlerimize Allah'tan rahmet, Kastamonu Üniversitesi'ne, ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Yaşanan üzücü hadise sonucunda vefat eden Muhammed Kadiroğlu’nun ağabeyi ve sevenleri tarafından sosyal medyada yayınlanan mesajlar ise şu şekilde yer aldı;

AdminAdmin