Asayiş
Giriş Tarihi : 02-08-2012 10:38   Güncelleme : 02-08-2012 10:38

Katliam Gibi Kaza. 7 Ölü

Tırın Üzerindeki Ekskavatör'ün Durağanlı Bir Ailenin Aracının Üstüne Devrilmesi Sonucunda Yedi Vatandaşımız Can Verdi

Katliam Gibi Kaza. 7 Ölü

Ayancık’tan İstanbul’a taşınan iş makinesi Durağanlı ailenin otomobilinin üzerine devrildilmesi sonucunda yedi kişi can verdi.

Ayancık’tan aldığı iş makinesini İstanbul’a götürmekte olan Tırın üzerinde ki iş makinesi Ekskavatör Akçakese virajında Durağanlı bir ailenin otomobilinin üzerine devrildi.

Edinilen bilgiye göre; Ayancık'tan İstanbul'a gittiği öğrenilen Sadıl A. yönetiminde 34 DJ 5146 plakalı TIR freni boşalması sonucu kontrolden çıktığı, bu sırada TIR kasasında bulunan 40 tonluk kepçe karşı yönden gelen ve Boyabat'tan Sİnop'a seyir halinde olan Kemal Yayla (26) yönetiminde ki otomobilin üzerine düştü. Kazada otomobil sürücüsü Kemal Yayla ile otomobilde bulunan Derya Yayla (21), Elmas Yayla (47), Nilüfer Tekiner (29), Tuğçe Tekiner (8), Yağmur Türkmen (3), Tülay Türkmen (23) olay yerinde hayatını kaybetti. Soruşturma sürüyor

Olay sonrasında hayatını kaybeden kişilerin araçtan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne bağlı ekiplerce araçtan çıkartılabildiği, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

AdminAdmin