Asayiş
Giriş Tarihi : 13-10-2017 21:30   Güncelleme : 14-10-2017 10:37

Köylüler Gerze-Sinop Yolunu Trafiğe Kapadı

Yatsı namazı için karşıdan karşıya geçen Mustafa Tosun’a resmi plakalı bir araç çarptı. Olay yerinde hayatını kaybeden Tosun’un yakınları Gerze-Sinop yolunu trafiğe kapadı

Köylüler Gerze-Sinop Yolunu Trafiğe Kapadı

Yatsı namazı için karşıdan karşıya geçen Mustafa Tosun’a resmi plakalı bir araç çarptı. Olay yerinde hayatını kaybeden Tosun’un yakınları Gerze-Sinop yolunu trafiğe kapadı.

 

Taşmanlı’da yolun karşısındaki camiye geçmek isteyen 82 yaşındaki Tosun’a, 55 BM... plakalı resmi bir araç çarptı. Aracın çarptığı noktada hiçbir uyarı levhası ve ışıklandırmanın olmamasından şikayet eden köylüler ve Tosun’un yakınları ise, çalışma nedeniyle tek şerit olarak verilen yolu trafiğe kapadı.

 

Vali’nin gelmesini istediler

Gerze ve Sinop arasındaki ulaşım, köylülerin eylemi sonrası dururken, köylüler Sinop Valisi Hasan İpek’in olay yerine gelmesini talep ettiler İpek’in olay yerine gelerek, buradaki sıkıntıları ve bu sıkıntılar nedeniyle bir vatandaşın hayatını kaybettiği görmesini isteyen köylüler ve merhum yakınları, Vali gelmeden yolu trafiğe açmayacaklarını belirttiler.

 

Tosun’un cansız bedeni uzun süre olay mahallinde bekletilirken, cumhuriyet savcısının incelemesinden sonra Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


Haber: Ercan ÖZCAN / Kaan TÖNGELCİ



Erkan TaşErkan Taş