Asayiş
Giriş Tarihi : 05-12-2016 19:21   Güncelleme : 08-12-2016 15:12

Lüks Araçla Gerze'deki Esnafı Dolandırdılar

Beyaz Porsche marka otomobil kullanan dolandırıcılar, ilçemizdeki bir eczaneye girerek 200 liralık sahte banknotla ilaç aldılar

Lüks Araçla Gerze'deki Esnafı Dolandırdılar

Beyaz Porsche marka otomobil kullanan dolandırıcılar, ilçemizdeki bir eczaneye girerek 200 liralık sahte banknotla ilaç aldıkları belirtildi.

Üç kişi olduğu belirlenen dolandırıcıların ilk durağı Sinop oldu. Gayrıresmi kaynaklardan edinilen bilgiye göre, 200 liralık sahte banknotlarla önce Sinop’taki esnafı dolandırdığı kaydedildi.

Gerze'de eczaneyi dolandırdılar

Sinop’tan Gerze ye gelen dolandırıcıların bir sonraki hedefi ise Gerze’de bir eczane oldu. Sahte 200 liralık banknot kullanarak ilçemizdeki bir eczaneyeden ilaç aldılar. Paranın sahte olduğunu anlayan eczane çalışanları, dolandırıcıların peşine düştü. Yakalanacaklarını anlayan dolandırıcılar da hızla Gerze'den kaçtılar.
Eczane çalışanlarının durumu polise haber vermesi üzerine, polis zanlıların peşine düştü. Kesin olmayan kaynaklardan edinilen son bilgiye göre, dolandırıcıların eşgallerinin belirlendiği ve güvenlik güçleri tarafından dolandırıcıların her yerde arandıkları öğrenildi.

Erkan TaşErkan Taş