Asayiş
Giriş Tarihi : 13-09-2018 16:00   Güncelleme : 13-09-2018 16:49

Şehir eşkıyaları lambaları kırdı!

Magandalar, sokak aydınlatma lambalarına zarar verdiler

Şehir eşkıyaları lambaları kırdı!

Kim olduğu bilinmeyen şehir eşkıyaları, Hurmadibi plajı mevkiinde bulunan sokak lambalarına zarar verdiler. İnsan boyunun dahi yetişemediği yükseklikteki lambaları bir cisim yardımıyla kırdıkları anlaşılan magandalar mahalle sakinlerinden büyük tepki aldı.

Geçtiğimiz yıl Haziran ayı ortalarında da yine aynı sokak lambalarına dadanan şahıslar, merdivenleri aydınlatan ışıkları tek tek kırarak kamu malına zarar vermişlerdi. Haber sitemiz ve gazetemize taşıdığımız olay sonrası belediye ekipleri lambaları tamir etmişler ve eski haline geri döndürmüşlerdi.

Aynı olay bu yıl tekrar meydana geldi. Sokak lambalarına kendini bilmez kişiler tarafından tekrar zarar verildi. Bu defa aydınlatma direklerini de yerinden oynatan şahıslar, lambaları da kırarak kamu malına zarar verdiler.

Hurmadibi plajı ile Plaj Yolu Sokağı birbirine bağlayan merdivenleri kullanan mahalle sakinleri ise yapılan hareketin tam bir şehir eşkıyalığı olduğunu belirterek bu alanın ıssız ve akşam saatlerinde karanlık bir yer olmasından faydalanan şahısların buraya gelerek lambaları kırdıklarını ve duvarlara yazı yazdıklarını dile getirdiler.

 

 

 

Seda ŞengülSeda Şengül