Asayiş
Giriş Tarihi : 09-10-2018 10:20   Güncelleme : 09-10-2018 10:31

Sinop Sanayi Sitesine Operasyon

Sinop Sanayi Sitesinde, hacizli araçları parçalayan iş yerine polis baskın yaptı

Sinop Sanayi Sitesine Operasyon

Sinop Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, bir süredir yakın takibe aldığı Sinop Sanayi Sitesi içinde faaliyet gösteren oto tamirhanesine operasyon düzenledi.

Edinilen bilgiye göre, yapılan aramada; 6 adet kısmen parçalanmış, 3 adet parçalanmaya hazır bekleyen plakasız araç ve 2 adet plakasız motosiklet ile çok sayıda değişik araçlara ait mekanik ve kaporta parçaları ele geçirildiği öğrenildi. 1 motosiklet haricinde tüm araçların plaka ve tescil bilgilerinin tespit edildiği, 3 aracın hacizli yakalamalı, 5 aracın hacizli olduğu, 5 araç ve 1 motosikletin ise Bursa ili İnegöl ilçesinde otoparkta gözüktüğü ancak yapılan çalışmalarda ilimizde parçalanmak üzereyken bulunduğu bilgisi paylaşıldı.

İş yerinde araçları parçalayan M.D isimli şahıs yakalanarak sevk edildiği adli mercilerce adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, araçları ilimize getirdiği tespit edilen İ.A isimli şüphelinin yakalanması ve araçların akıbetinin tespiti için diğer İl Emniyet Müdürlükleri ve Jandarma Komutanlıkları ile koordineli çalışmaların devam ettiği verilen bilgiler arasında.

Yine Emniyete bağlı ekipler, yapmış olduğu araştırmalar neticesinde Sinop Gelincik Mahallesinde park halinde bulunan 07… plakalı beyaz renkli araçla ilgili yapılan kontrollerde aracın çalıntı olduğunu belirlemiş olup, gerekli işlemler yapılarak aracın sahibine teslim edildiği ifade edildi.

 

Seda ŞengülSeda Şengül