Asayiş
Giriş Tarihi : 02-05-2017 10:29   Güncelleme : 02-05-2017 10:38

Tomruk Yüklü Kamyon Alev Aldı

Yaykıl Köyü Karlı kavşağında meydana gelen araç yangını itfaiyenin olay yerine zamanında ulaşmasıyla büyümeden söndürüldü

Tomruk Yüklü Kamyon Alev Aldı

Sabah saat 07:00 sıralarında Yaykıl Köyü Karlı kavşağında meydana gelen araç yangını itfaiyenin olay yerine zamanında ulaşmasıyla büyümeden söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre 37 RD 024 plakalı tır şoförü İbrahim Sezer'in Kastamonu Azdavay'dan yüklemiş olduğu tomrukları Samsun'a naklederken ilçemiz Yaykıl Köyü Karlı Kavşağı'nda aracın dorsesinin bir anda alev aldığını fark etmesi üzerine aracını yolun kenarında durdurduğu ve kolluktan yardım istediği kaydedildi.

Aracın arka lastiklerinin fren balatalarının kızması neticesinde muhtemel alev aldığını belirten görgü şahitleri alevin kamyonun durmasıyla bir anda büyüdüğü, araç şoförünün ilk etapta yangın tüpleriyle yangına müdahale ettiği o esnada Gerze İtfaiyesinin zamanında olay mahalline gelmesiyle yangının kısa bir sürede söndürüldüğü belirtildi.

Gerze İtfaiyesi yangını söndürdükten sonra uzun süre soğutma çalışması yaparak, doğabilecek her türlü yangının önüne geçmiş oldu.




Erkan TaşErkan Taş