Asayiş
Giriş Tarihi : 29-10-2015 21:54   Güncelleme : 30-10-2015 22:39

Trafik Kazası 1 Ölü, 2 Yaralı

Bu akşam saat 19:00 sıralarında lala köyü tünel çıkışında meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken 2 kişide yaralandı.

Trafik Kazası 1 Ölü, 2 Yaralı
Lala Köyü mevkiinde bir otomobilin yayaya çarpması sonucu 65 yaşındaki yaya hayatını kaybederken, kaza ardından yaşanan zincirleme kazada ise 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Kaza 19:00 sıralarında Sinop-Samsun kara yolu Lala köyü mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 57 KD 197 plakalı otomobil, Lala Köyü alt geçidinde Rafet Yelkenci (65) adlı yayaya çarptı. Kazada feci şekilde yaralanan Rafet Yelkenci olay yerinde hayatını kaybetti. 

Yayaya çarpan otomobilin önünde 34 TM... plakalı JEEP il seyreden arkadaşı, kazayı fark edip yolda geri dönerek ters şeritte kaza yerine hareket etti. Kaza mahallinden geçen Y.G yönetimindeki 57 KF 358 plakalı başka bir otomobil de karşıdan bir aracın üzerlerine doğru geldiğini görünce frene bastı. Bu sırada arkadan gelen L.M yönetimindeki başka bir araç da büyük bir hızla frene basan otomobile çarptı. Meyedana gelen zincirleme kazada otomobillerde bulunan Levent Maviş ve Şadiye Cılaz adlı vatandaşlar yaralandı. Yaralılar Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, durumu ağır olan Şadiye Cılaz yoğun bakıma alındı. 

Yaralılardan Levent Maviş'in, AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş'in kardeşi olduğu öğrenildi. 

Kaza ardından uzun süre Sinop-Gerze-Samsun karayolu trafiğe kapandı. Kaza ardından başlatılan soruşturma sürüyor.
hakan akbaşhakan akbaş