Duyurular
Giriş Tarihi : 11-10-2019 21:43   Güncelleme : 15-10-2019 10:03

Beyaz Otel'de Değişim

2019 yılında faaliyete giren Beyaz Otel’in sahibi iş adamı Hüseyin Yüksek, işletmenin kısa süre önce değişen işletmecileri ve idari kadrosuyla ilgili açıklamalarda bulundu

Beyaz Otel'de Değişim

Kasım Uyanıksoy ve Şenol Özdemir tarafından işletilen Beyaz Otel’in, işletmecisi başta olmak üzere yönetim kadrosundaki değişiklik ve bundan sonraki süreçte verilecek olan hizmet kalitesinden bahseden Yüksek;

“Bilindiği üzere çok kısa bir zaman önce yapımını tamamladığımız, Gerze halkına ve Türkiye’deki vatandaşların hizmetine açtığımız Beyaz Otel tesisimizi bilindiği üzere kısa zaman önce Kasım Uyanıksoy ve Şenol Özdemir arkadaşlarımıza işletmeleri noktasında kiraya vermiştik. Ancak işletme sürecinde işletmenin daha iyi bir konumda olması konuklarımızın, özellikle Gerze halkının taleplerine cevap vermesi noktasında altı ay sonra yani 10 Ekim 2019 itibari ile tesisimizin işletmeciliğini ve tamamen tesisin milletimize halkımıza hizmeti yönündeki sunumuna şahsım devralmış bulunuyorum.

Özellikle şahsım adına Kasım Uyanıksoy ve Şenol Özdemir beye beş altı aylık gibi bir süreçte Beyaz Otel’de yapmış oldukları çalışmalar ve milletimize verdikleri tüm hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.

Ancak 10 Ekim 2019 itibariyle Beyaz otel şahsımın kontrolüyle beraber Demet hanımın personel müdürlüğü neticesinde Gerze halkımıza ve tüm Türkiye’de katılacak olan konuklarımıza daha kurumsal daha kamusal alanda kurumsal kimliğe sahip olmak suretiyle uzman kadrosuyla, hijyenik gıda ürünleriyle ve hijyenik odalarımızla beraber hizmet vermeye devam edeceğiz.

Beyaz Otel yapılırken en büyük arzumuz isteğimiz, bölgemizde seçkin bir mekan olması tabiki diğer mekanlarımızda öyle ancak ortada bir farklılık olması lazımdı ben iş insanı olmam sebebiyle bir çok ülke ve bir çok şehirlere gittiğim ve gittiğim yerlerde konaklama tesislerindeki farklılıkları gördüm ve istedim ki Gerze’mizde de böyle farklar olsun.

Bilindiği üzere 2000 kişilik çok amaçlı salonumuz düğün salonu diye tabir ettiğimiz bir salonumuz var. Yirmi dört odalı deniz manzaralı orman manzaralı konaklamalı odalarımız var ve 500 kişiye ev sahipliği yapabilecek kafe restorant bölümümüz var.

Buradaki amacımız Gerze’de de nezih bir mekanın olması, Gerzelilerin rahat edip keyifle kalabilecekleri bir mekanın olmasıydı. Bu projemizi hayata geçirdik varlığını da inşallah sürdürmeye devam edeceğiz.

Beyaz Otel Karadeniz’in, Sinop’un çok nadide ilçelerinden biri olan Gerze’de olduğu gibi çok nadide emsalsiz bir doğaya, deniz manzarasına sahip. Konuklarımızı burada yalnızca konaklamaya çay kahve içmeye değil istirahat etmeye de bekliyoruz. Yemenin içmenin veya konaklamanın önemi yok onun değeri yok bizim için. Burası tüm konuklarımızın evi, huzur bulduğu güven bulduğu bir mekan. Konuklarımız istedikleri zaman gezmeye görmeye gelebilirler. Burası adeta bir müze gibi halkımıza tamamen açık. Biz burayı Gerze halkı için yaptık. Konuklarımızın gelip gezmeleri görmeleri fotoğraf çektirmeleri bizi ziyadesiyle mutlu edecektir bu anlamda misafirlerimize tercümanlık yapmaktan onları ağırlamaktan büyük şeref duyacağımızı belirtmek isterim.

Buradan özellikle şunu ifade etmek istiyorum Beyaz Otel bundan sonraki süreçte tüm kurumsal yapısı, profesyonel ekibi ve hijyenik gıdalarıyla Gerze halkı, Sinop, Samsun, Kastamonu ve diğer tüm şehirlerden gelecek olan konuklarımıza hizmet etmeye devam edecektir. Saygılar sunuyor ve teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Personel Müdürü olarak işletmenin idari kadrosunda yerini alan Demet Kurt Çömlekçioğlu

 “2019 yılında açılan Beyaz Otel’de Personel Müdürü olarak geldim. İyi bir kadro, iyi bir personelle biz müşterilerimizi, misafirlerimizi ağırlamaya hazırız bütün titizliğimiz, misafirperverliğimizle Hüseyin Beyin de ifade ettiği gibi misafirlerimizi bekliyoruz, onları en iyi şekilde ağırlamaya hazırız” diyerek gelecek misafirlerine en iyi hizmeti sunmak adına daha çok çalışacaklarını belirtti.

AdminAdmin