Duyurular
Giriş Tarihi : 26-10-2017 16:49   Güncelleme : 26-10-2017 16:52

Sizlere Daha İyi Hizmet Verebilmek İçin Sitemizi Yeniledik

Gerze’nin Sesi Gazetesi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına çalışmaya devam ediyoruz. Her geçen gün daha iyi bir haber deneyimi sunmak adına gece gündüz demeden, sizlere memleketimiz hakkında haberler verebilmek için koşturuyoruz

Sizlere Daha İyi Hizmet Verebilmek İçin Sitemizi Yeniledik

Gerze’nin Sesi Gazetesi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına çalışmaya devam ediyoruz. Her geçen gün daha iyi bir haber deneyimi sunmak adına gece gündüz demeden, sizlere memleketimiz hakkında haberler verebilmek için koşturuyoruz.

Bir süredir saldırı altında olan sitemize erişebilmeniz adına, her dakikayı değerlendirerek sizlere haberlerimizi sunmaya devam ettik. Daha iyi şekilde haberlerimizi görüntüleyebilmeniz ve daha hızlı bir site yaratabilmek adına, saldırılara rağmen sitemizi güncelleyerek daha iyi site yarattık.

Saldırı altındaydık

Son bir haftadır, kaynağını öğrenemediğimiz bir saldırıya maruz kaldık. Bu süreçte, bazı art niyetli kişiler tarafından sitemizin her yerine cinsel içerikli reklamlar ve metinler konuldu. Bu virüslü içerikleri, canla başla çalışarak savuşturduk ve sizlerin göz zevkini bozmamak adına bunları siteyi açık tutarak gerçekleştirdik. Okuyucularımızın haber alma özgürlüğünü kısıtlamamak adına geç saatlere kadar bu saldırıları engellemeye çalıştık. Nitekim, bu saldırıları savuşturarak yeniden “Doğru Haberin Adresi” olmaya devam ediyoruz.

Daha hızlı ve daha iyi bir site yarattık

Bu saldırı sürecinden aldığımız dersle birlikte, Gerze’ye ve Gerze’nin kıymetli insanlarına daha iyi bir hizmet verebilmek adına Türkiye’nin alanındaki en büyük firmalarından biriyle anlaşarak sistemimizi baştan aşağı yeniledik. Bu yenilenmeyi sadece 10-15 dakika gibi bir kesintiyle yaparak, siz değerli vatandaşlarımızın haber alma hürriyetini dikkat alarak gerçekleştirdik.

Yeni altyapımız ve servis sağlayıcımızla Türkiye’nin en iyi haber sitelerinin de kullandığı yazılım sistemini kullanarak daha hızlı, daha iyi, daha görsel ve her şeyden önemlisi siz vatandaşlarımızın rahatça haber okuyabileceği bir platform haline geldik.

Bu süreçte gerek virüslü içerikleri bize bildiren vatandaşlara, gerek özveriyle çalışan ofis çalışanlarımıza, gerekse arkaplanda sitemizin daha iyi olması için koşuşturan yazılımcı arkadaşlarımıza bu süreçte teşekkürü bir borç biliriz. Her geçen gün daha iyi bir haber deneyimi sunma yolunda emin adımlarla ilerleyen sitemiz, bundan sonra da sizlerin öneri ve istekleri doğrultusunda şekillenmeye devam edecektir.

Mobil uygulamamız yakında yayında

Gerze’nin Sesi Gazetesi olarak teknolojiyi yakından takip eden ve bu gelişime ayak uyduran bir düşünceye sahibiz. Yazılı basın yoluyla, internet sitesiyle ve sosyal mecralar aracılığıyla sizinle her gün, her dakika buluşup haberlerimizi sizlere sunarken, aynı zamanda mobil sistemler üzerine de çalışmalarımız devam ediyor. En kolay şekilde sitemize ulaşmanız ve gündemi bizden takip edebilmeniz için yaptığımız çalışmaların yanında, teknolojik gelişmelere de ayak uydurarak sizlere daha inovatif hizmetler sunabilmek adına Android ve iOS işletim sistemli cihazlar için uygulama geliştirme çalışmalarımız devam ediyor. Yakın zamanda piyasaya çıkaracağımız uygulamamızla, internet sitesine gitmenize veya sosyal mecralardan sitemize ulaşmaya çalışmanıza gerek kalmadan, App Store ve Google Play Store üzerinden uygulamamızı indirip istediğiniz zaman kullanabileceksiniz.

Saygılarımızı sunarız,

Gerze’nin Sesi Gazetesi Ekibi

Erkan TaşErkan Taş