Duyurular
Giriş Tarihi : 30-10-2017 17:16

Valilikten ''Yayla Evleri'' Uyarısı

Sinop Valiliği, yerleşim yerinden uzak yayla evi ve yazlık olarak kullanılan evlerde gıda ve yaşam malzemesi bırakılmaması uyarısında bulundu

Valilikten ''Yayla Evleri'' Uyarısı

Sinop Valiliği, yerleşim yerinden uzak yayla evi ve yazlık olarak kullanılan evlerde gıda ve yaşam malzemesi bırakılmaması uyarısında bulundu.

Valiliğin uyarısında; Terör suçları başta olmak üzere çeşitli suçlardan aranan şahısların yazlık ve yayla evlerinde saklanabileceklerine işaret edilerek, vatandaşların huzur ve güvenliğinin önemine dikkat çekildi.

Son zamanlarda yaşanan bazı terör olaylarında, bölücü terör örgütü mensuplarının yaşam malzemelerini yayla evleri ile yerleşim yerlerinden uzak, yazlık olarak kullanılan evlerden temin etmeye çalıştıkları belirtildi.

Yapılan uyarı şu şekilde;

Yaz mevsiminin sona ermesiyle boşalan yayla evleri ve yerleşim yerlerinden uzakta yazlık olarak kullanılan evlerde gıda ve yaşam malzemesi bırakılmaması ve olumsuz bir duruma mahal verilmemesi önem arz etmektedir. Konuyla ilgili  tüm tedbirlerin alınarak, fark edilen şüpheli durumlarda ivedilikle güvenlik güçlerimizle irtibata geçilmesini  önemle rica ederiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Seda ŞengülSeda Şengül