Duyurular
Giriş Tarihi : 21-12-2017 11:17   Güncelleme : 21-12-2017 11:26

Yarışma Başvuruları Başladı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından, gençlere yönelik “Türk Müziği, Şiir, Bilgi ve Tiyatro” yarışmaları düzenlenecek

Yarışma Başvuruları Başladı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, gençlerin hayallerini gerçekleştirebilmeleri için birbirinden farklı dallarda kültür sanat yarışmaları düzenliyor.

Türkiye’nin 81 ilindeki Gençlik Merkezlerine üye olan gençlerin katılabileceği Türk Müziği-Şiir Okuma-Tiyatro ve Bilgi yarışmaları için başvurular başladı.

Gençlerin geleneksel sanata sahip çıkan bireyler olarak yetişmesi amacıyla düzenlenecek yarışmalar; İl Birinciliği, Grup Birinciliği ve Türkiye Finali olmak üzere 3 aşamada gerçekleştirilecek. Yarışmaların İl Birinciliği safhası; Ocak-Şubat aylarında, Grup Birinciliği yarışmaları; Mart ve Nisan aylarında, Türkiye Finalleri ise Mayıs ayında yapılacak.

Yarışmaya katılmak isteyen gençlerin yarışma başvuruları için 10 Şubat 2018 tarihine kadar Sinop Gençlik Merkezlerine başvuru yapmaları gerekmektedir.

Yarışmalarla ilgili detaylı bilgiye Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün internet sayfasında ulaşılabilir...

http://sinop.gsb.gov.tr/HaberDetaylari/1/116325/genclikmerkezleri.aspx

Seda ŞengülSeda Şengül