Eğitim
Giriş Tarihi : 27-11-2017 11:33   Güncelleme : 27-11-2017 18:56

Ak Parti Gerze Teşkilatı Esnafları Ziyaret Ediyor

Ak Parti Gerze İlçe Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri esnafı gezdi. Çok sayıda esnafı ziyaret eden Bayrak, bu ziyaretlerin sıklıkla tekrarlanacağını söyledi

Ak Parti Gerze Teşkilatı Esnafları Ziyaret Ediyor

Ak Parti Gerze İlçe Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri esnafı gezdi. Çok sayıda esnafı ziyaret eden Bayrak, bu ziyaretlerin sıklıkla tekrarlanacağını söyledi.

Geçtiğimiz ay Ak Parti Gerze İlçe Başkanlığı görevine getirilen Bayrak, Yönetim Kurulu Üyeleri Nebahat Belovacıklı, Birsel Servi, Mustafa Usta,Ramazan Demircan ve Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Öz'le birlikte esnafların kapasını çaldı. Yeni yönetimin vatandaşların içine sık sık gireceğini belirten Bayrak, “artık vatandaşla ayrı kalmak yok. Her esnafımızın kapısını çalacağız, her esnafın çayını içeceğiz. Vatandaşlarımızı da her zaman parti binamızda ağırlamak ve hoş sohbetlerini dinlemek istiyoruz.

Yeni yönetim şu anda oturmak üzere. Biz de artık sokaklara çıkıp vatandaşlarımızla buluşacağız. Tanımayanlara kendimizi tanıtacağız. Bu süreçte genç ve yeni isimlerden oluşan parti yönetimimizle kapı kapı dolaşacak. Vatandaşımızın, esnafımızın ve köylümüzün dertlerini dinleyeceğiz. Elimizden geldiğinde tüm dertleri çözmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

Haber: Kaan TÖNGELCİ / Gerze'nin Sesi

Erkan TaşErkan Taş