Eğitim
Giriş Tarihi : 10-12-2016 20:10   Güncelleme : 10-12-2016 19:12

ANTALYA'DAN SİNOP’A YARDIM ELİ

Antalya’dan Avukat Zeynep Zekiye Altıparmak öncülüğünde toplanan gönüllü avukatlar Sinop Türk Eğitim-Sen Şubesi aracılığıyla Durağan Akçaalan İlkokulu öğrencilerine giyecek yardımı yaptı."

ANTALYA'DAN SİNOP’A YARDIM ELİ
Antalya’da Avukat Zeynep Zekiye Altıparmak öncülüğünde toplanan bir grup gönüllü avukatlar Sinop Türk Eğitim-Sen Şubesi Başkanı Turgay Şen’in aracılığıyla Durağan Akçaalan İlkokulu öğrencilerine bot, kazak ve kaban yardımında bulundu.
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Sinop Türk Eğitim-Sen Şubesi Başkanı Turgay Şen, “Zeynep Zekiye Altıparmak Antalya’dan avukat bir arkadaşım. Kendisi bana Antalya’da bir gurup avukatın organize olduğunu ve beni tanıdığı için köylerdeki ihtiyaç sahiplerini iyi bileceğimi ve yardımın sağlıklı ulaşacağına güvenerek bana durumu izah etti.” dedi.
Şen, “Ta Antalya’dan Sinop/ Durağan Akçaalan İlkokulu’ndaki çocuklarımıza kıyafetler gönderen güzel Avukat Zeynep Zekiye Altıparmak Hanımefendi; şahsım ve sendikamız Türk Eğitim-Sen adına size teşekkür ediyorum. Yine bu güzellikte katkısı olan başta siz ve değerli avukat arkadaşlarınıza; öğrencilerimiz, aileleri ve öğretmenleri adına şükranlarımızı sunuyoruz. İyi ki varsınız. Sizin gibilerin varlığı bizleri mutlu kılıyor.” diye belirtti.

Kaynak: Haber57
hakan akbaşhakan akbaş