Eğitim
Giriş Tarihi : 15-10-2012 00:13   Güncelleme : 15-10-2012 00:13

Aykın Ödüllendirildi

Aykın'a Bir Ödülde Bilim ve Sanat Merkezinden

Aykın Ödüllendirildi

Bilim ve Sanat Merkezi Müdür Yardımcısı Levent GÜN ve Bilişim Teknolojileri öğretmeni Musa CAN, Öğrenci velimiz M. İsmet AYKIN'ı ziyaret ederek, "Robotik İcat Sistemi" Yaz Okuluna vermiş olduğu katkıdan dolayı kendilerine Plaket verdi.

Levent GÜN: "İsmet Bey'in Kendisinden talep olmaksızın yapmış olduğu bu yüce gönüllü davranış, Sinop Bilim Sanat Merkezi'nin öğretmen, öğrenci ve velileriyle bir aile gibi birlik ve dayanışma içerisinde yarınlara yürüyüşünün göstergesidir" dedi.

İlçemizin tanınmış simalarından ve Mimarlarından M. İsmet Aykın Bilim ve Sanat Merkezi tarafından kendisine verilen bu ödülden dolayı büyük bir gurur duyduğunu belirterek bu inceliğin ilçemizde ki eğitim öğretim kurumlarına da örnek olmasını istedi.

Aykın: “Bundan 2 yıl önce Oğlunun Gerze Gazi İlk Öğretim Okulu 4.sınıfta Okuduğunu hatırlatarak; “Sınıf Öğretmeninin önerisi üzerine Akıllı Tahtayı Gerze' de İlk olarak , İş Adamı Osman Mızraklıyla beraber ikimiz aldık. Buna Bağlı olarak  eksik sistem malzemelerini de kendim tamamladım. “Sinop Bilsem’e yaptığım katkının 5 katı değerinde olan bu katkı aklıma geldi bir anda.”

Bu konularda Gerze Halkı ve Esnafı Duyarlıdır. Okul Öğretmeni ve Okul Müdürü bu anlayışta olsalardı, sanırım en az 5-6 sınıf daha Akıllı tahtaya sahip olurlardı. Belgelenmiş bir Teşekkürü çok gördüler.”

Ulu Önder Atatürk'ün Eğitimle ilgili çok önemli sözü vardır. " Öğretmenler her fırsattan yararlanark Halka koşmalı, Halk ile beraber olmalı ve Halk, Öğretmenin

Çocuğa yalnız alfabe okutan bir varlıktan ibaret olmayacağını anlamalıdır." Sözünün ne kadar doğru olduğunu söyliyerek serzenişte bulundu.

 

 

 

AdminAdmin