Eğitim
Giriş Tarihi : 07-06-2018 12:23   Güncelleme : 07-06-2018 12:41

Başarılı öğretmene teşekkür ödülü

Gerze İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği ve Gerze Din Görevlileri Derneği, örnek öğretmen olarak Fen Bilimleri Öğretmeni Yavuz Kalkan’a teşekkür ödülü verdiler

Başarılı öğretmene teşekkür ödülü

Gerze İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlerinden Fen Bilimleri Öğretmeni Yavuz Kalkan’a, Okul Aile Birliği ve Gerze Din Görevlileri Derneği tarafından, görev yaptığı okulda ziyaret edilerek teşekkür ödülü verdiler.

Okul Aile Birliğinden yapılan açıklamada; “Yavuz öğretmenin öğrencilerle yakından ilgilenerek her türlü sorunlarına çözüm bulması, hafta sonu tatilinde dahi öğrencilerle iletişim halinde olması ve whatsapp grubu kurarak günün her saatinde öğrencilerin sorularını yanıtlaması, 2 Haziran Cumartesi günü yapılan LGS sınavı öncesinde de öğrencilere telkinlerde bulunarak stresle baş etmelerine yardımcı olması veliler tarafından takdirle karşılanarak eğitim öğretim yılının sonuna gelinmesi dolayısıyla tüm veliler adına öğretmenimize teşekkür ödülü verilmiştir” denildi.

Fen Bilgisi Öğretmeni Yavuz Kalkan ise verilen ödül dolayısıyla çok mutlu olduğunu belirterek: “Çocuklarımızın eğitim hayatında başarılı olmaları tek hayalimiz. Başarılı ve genç fidanlarımızın toplumun eğitimli bireyleri olmaları için tüm gücümüzle gayret gösteriyoruz. Her birinin yolu açık olsun” dedi.

Seda ŞengülSeda Şengül