Eğitim
Giriş Tarihi : 15-01-2015 23:24   Güncelleme : 16-01-2015 00:06

Başarılı Olanlar Ödüllendirildi

İlk Üçe Giren Başarılı Öğrenciler Pastasını Hep Birlikte Kestiler

Başarılı Olanlar Ödüllendirildi
"Başarının Rehberiyiz" projesi kapsamında deneme sınavlarında ilk 10 giren öğrenciler;ortaokullarda 8.sınıflar ve liselerde 12.sınıf öğrencileri bugün Otel Geruze’de düzenlenen bir törenle başarı belgelerini aldılar.

Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, İlçe Emniyet Müdür V. Em. Amiri Aslıhan Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, İlçe Sağlık Müdürü Halit Kolukırık, Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz yapmış olduğu konuşmada ilk ona giren öğrencilerimizi bir araya getirdik ve onlarla birlikte başarı pastamızı keseceğiz.

Burada sevindirici olan olaylardan birisi Teog, ve deneme sınavında ilk ona giren öğrencilerimiz arasında bir paralelliğin olmasıdır. 2. Dönem yine bir TEOG sınavımız olacak ve YGS sınavımız önümüzde duruyor. Bu kapsamda çalışmalarımız artarak devam edecek dedi.

Bir dahaki deneme sınavlarımızda bu başarıların devam edeceğini umuyoruz “ diyerek öğrencilere başarı belgelerini ve Gerze Kaymakamlığının öğrenciler için hazırlatmış olduğu hediyeler ödül alan öğrencilere verildi. 

hakan akbaşhakan akbaş