Eğitim
Giriş Tarihi : 28-05-2019 10:50   Güncelleme : 29-05-2019 12:19

Beyaz Bayrak Aldılar

İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında okullara beyaz bayrakları teslim edildi

Beyaz Bayrak Aldılar

İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında ilçemiz okullarına beyaz bayrak verildi.

Projenin belge töreni ise Sultan Hatun Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Çok Amaçlı Salonunda gerçekleşti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları adına yapılan bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan projeyle ilgili konuşmalar yaptı. Ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul projesiyle ilgili sunum gerçekleştirdi.

Yapılan konuşma ve sunumların ardından Sinop Valisi Köksal Şakalar ve Protokol Üyeleri projede sertifika almaya hak kazanan okullara belgelerini takdim etti.

İlçemiz Gerze Haşim Zehra Tarım Ortaokulu, Karlı TOBB İlkokulu, Gerze Anaokulu, Gerze Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi ve Halk Eğitim Merkezi Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında sertifika almaya hak kazandı.

Sertifika takdiminin ardından program son buldu.

Törene Sinop Valisi Köksal Şakalar’ın yanı sıra, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, Doğa Koruma ve Milli Parklar 10. Bölge Müdürü Hasan Başyiğit, Kurum Müdürleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Okul Aile Birlikleri temsilcileri katıldı.

AdminAdmin