Eğitim
Giriş Tarihi : 07-06-2012 11:01   Güncelleme : 07-06-2012 11:01

Eğitim Ailede Başlar

Aile Eğitimi Önemli

Eğitim Ailede Başlar

Gerze Haşim Zehra Tarı İlköğretim Okulu’nun Gerze Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirdiği “Aile Eğitim Porgramı” meyvelerini verdi.


Gerze Haşim Zehra Tarı İlköğretim Okulu’nda Aile Eğitim Programı Sertifika töreni gerçekleştirildi. Programa Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler iştirak etti.



Program akışı sırasında konuşma yapan Okul Müdürü Dursun Kahriman:” Aile; çocuklarımızın eğitiminde, yetiştirilmesinde ve geleceğe hazırlanmasında sigorta konumundadır. Aile öğrenmede, çocuğun motive olmasını, ilgi duymasını, kişilik ve karakter gelişiminde büyük oranda etkilidir. Bizlerde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile Aile Eğitimi Semineri gerçekleştirdik. Velilerimizi bilinçlendirmeye çalıştık. “Dedi.




Gerze Kaymakamı Metin Kubilay da aile eğitimi ile ilgili bir konuşma gerçekleştirdi. Kubilay:”Aile eğitimine önem veriyoruz. Öğrencilerimizin yetiştirilmesinde başarıyı yakalayabilmeleri noktasında ailelere çok büyük görevler düşüyor. Toplumun temel dinamiği ailedir. Bu tür etkinliklerle ailelere de kucak açıyoruz. Eğitimin yaşı, saati olmaz. Aile Eğitimi Seminerinde görev olan , emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”Dedi.


Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve Gerze Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nazım Aksu tarafından Aile Eğitim Programı çerçevesinde velilere sertifika takdim edildi.



Gerze Haşim ve Zehra Tarı İlköğretim Okulu Müzik Öğretmeni Duygu Terbıyık yönetimindeki öğrenci korosu seslendirdikleri şarkılarla misafirlere sundukları müzik ziyafeti sonrasında program son buldu.







AdminAdmin