Eğitim
Giriş Tarihi : 08-05-2018 12:12   Güncelleme : 08-05-2018 20:07

Eserler Görücüye Çıktı

Grafik Tasarım Öğrencilerinden Yıl Sonu Sergisi

Eserler Görücüye Çıktı

Sinop Üniversitesi Gerze Meslek Yüksek Okulu Grafik Tasarım Programı öğrencilerinden yıl sonu sergisi ve okul öğrencilerinden oluşan gruptan müzik dinletisi.

Gerze MYO grafik tasarım programı öğrencilerinin yıl sonu sergisinde bizlere sergi ile ilgili düşüncelerini aktaran S.Ü. Gerze MYO Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Sedat İpar yapılan etkinlikule ilgili olarak; "Grafik tasarım öğrencilerinin bütün yıl boyunca derslerinde yapmış oldukları çalışmaların çıktılarını okulumuzda sergilemesinden oluşuyor. Tabii ki bu serginin amacı öğrencilerimizin hem okulumuzda yapmış oldukları eserleri diğer bölüm arkadaşlarına sunmak, hem de Gerze'de kamu kurum ve kuruluş idarecileriyle paylaşılmasıdır" dedi.

İpar, serginin yanı sıra dönem sonu gelmesi dolayısıyla öğrencilerin finaller öncesi stres atması, bir araya gelip kaynaşması amaçlı yapılmış olan bir etkinlik olduğunu söyledi.

Tasarım Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Gökhan Ceylan ise "Öğrencilerimizin 2017-2018 yıl sonu sergisini gerçekleştirdik. Sergide birçok dersin sonucunda ortaya çıkan tasarımlar yer aldı. Grafik tasarım bölümünde hem yeteneklerini ön plana çıkartabilecekleri çalışmalar yaptık, hem de gençleri sektörün ihtiyaçlarına yönelik hazırladık. Onları bu donanımla mezun edeceğimiz için mutluyuz" dedi.

Programa Gerze Kaymakamı Murat Güven, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsmail Karaman, İlçe Müftüsü Bayram Karar, Diğer  Kurum Müdürleri, Ak Parti İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, MHP İlçe Başkanı Ercan Aydilek, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, GMYO Öğrenci Derneği Başkanı Fatih Ergün katıldı.

Seda ŞengülSeda Şengül