Eğitim
Giriş Tarihi : 06-02-2020 13:47   Güncelleme : 06-02-2020 13:54

“Evim Sınıfım Öğretmenim Annem”

Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Şube Müdürü Yalçın Kurt’un başlattığı “Evim Sınıfım Öğretmenim Annem” adlı proje çocukların yüzünü güldürdü.

“Evim Sınıfım Öğretmenim Annem”

Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Şube Müdürü Yalçın Kurt tarafından başlatılan “Evim Sınıfım Öğretmenim Annem” adlı proje ile okul öncesi eğitim alamayan köy çocuklarına eğitim vermek amaçlı başlatıldı.

Köylerde yaşayan ve okul öncesi eğitim alamamış çocuklara eğitim vermek için başlatılan projede,  projeye hayat veren Yalçın Kurt ve gönüllülük esasıyla özveri ile çalışmalara katılan öğretmenler, başta çocuklar olmak üzere aile bireylerinin de önce gönlünü sonra yüzünü güldürmeyi başardı.

Kurt yürüttükleri bu proje ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada okul öncesi eğitim almamış çocukların tamamına ulaşmayı ve onlara dokunmayı amaçladıklarını belirtti. Ayrıca kendisiyle birlikte bu işi yürüten fedakar öğretmenlere de teşekkürlerini iletti.

Gerzenin Sesi Ailesi olarak bizlerde yapılan bu çalışmayı gönülden taktir ediyor, bundan sonra eğitim adına yapılacak her çalışmada tüm emek verenlere başarılar diliyoruz.

AdminAdmin