Eğitim
Giriş Tarihi : 24-07-2019 13:06   Güncelleme : 24-07-2019 17:44

Fatih Ergün'den Öğrencilere Mesaj

Sinop Üniversitesi Gerze Meslek Yüksek Okulu Dernek Başkanı Fatih Ergün, tercih yapacak öğrencilere açıklamalarda bulundu.

Fatih Ergün'den Öğrencilere Mesaj

Sinop Üniversitesi Dernek Başkanı Fatih Ergün, Kuzeyin parlayan yıldızı Sinop Üniversitesi Gerze Meslek Yüksek Okulu ve diğer ilçelerdeki Meslek Yüksek Okullarına tercih yapmaları konusunda öğrencileri teşvik etmek amacıyla yaptığı konuşmada;

“Sinop Üniversitesi ve Gerze Meslek Yüksek Okulu eğitim öğretim ve yerleşke konusunda gelecek öğrencilerin rahat edebileceği nadir yerlerden birisi. Öğrencilerimize 2019-2020 eğitim öğretim yılında öğrencilerimizi gerek eğitim gerekse sosyal faaliyetler konusunda her zaman bir adım öteye taşıyacak , genç dinamik ve aynı zamanda tecrübeli akademik kadromuz var.

Akademik kadromuzun iyi ve güçlü olmasının yanı sıra okulumuzun içinde yer alan sosyal tesisler, ilçemizde yapılan sosyal aktiviteler ve doğası itibariyle gelecek yeni başlayacak öğrencilerimiz rahat edecek, uyum problemi yaşamayacaklardır.

Dernek Başkanı olduğum Gerze Meslek Yüksek Okulunda okuyan, yeni başlayacak olan öğrencilerimizi bilimsel faaliyetlere katkı sağlamaları konusunda destekleyip, nitelikli bireyler olarak yetişmelerini hedefliyoruz.

Buraya gelen öğrenciler kısa zaman sonra okula ve Şirin Gerze’mize alışıp gitmekte güçlük çekiyor. Bizlerde idari ve akademik kadro olarak öğrencilerimizi iş yaşantısının ve sosyal hayatın etiklerine en uygun şekilde hazırlamayı kendimize ilke edindik.

Öğrencilerimize daha iyi bir gelecek sunmak için Kuzeyin parlayan yıldızı Sinop’tan, Sinop Üniversitesi Gerze Meslek Yüksek Okulu ve diğer ilçelerdeki Meslek Yüksek Okullarını tercih listelerine almalarını arzuluyoruz” tercih yapacak öğrencilere açıklamada bulundu.

AdminAdmin