Eğitim
Giriş Tarihi : 22-03-2012 23:10   Güncelleme : 22-03-2012 23:10

İl Genel Meclisinden Eğitime Destek

İl Genel Meclis Üyelerinden Eğitime Destek

İl Genel Meclisinden Eğitime Destek

Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulunun onarım ve tadilat ihtiyacı için İl Genel Meclisinden Kaynak…



Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okul Aile Birliği okullarına daha iyi hizmet getirebilmek amacıyla Ak Parti Gerze İl Genel Meclis  Üyesi Cumhur Kurt ile bir araya gelerek okul tuvaletlerinin genel anlamda bakıma onarıma ihtiyaçlarının olduğunu belirterek yardım talep etti.




Okul Aile Birliği Yönetimi; Başkan Türkan Peker ve üyeler Füsun Yulafçı, Meryem Sarıhan, Fikret Kara, Okul Müdürü Yılmaz Ergün’ün makamında İl Genel Meclis Üyesi Cumhur Kurt ile bir araya geldi. Sorunlar yerinde tespit edildi. Yardım sözü alındı.



Kurt, Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu’nun bu ihtiyaçları ile ilgili çeşitli kaynaklardan da kendisine talepler geldiğini vurgulayarak, neticede buralar eğitim kurumlarıdır. Bu okullar çocuklarımızın geleceğini şekillendiren yerlerdir. Gerek şahsım, gerekse de İl Genel Meclisimiz bu tür talepler ve istekler konusunda oldukça duyarlıdır.

Çocuklarımızın geleceğinin şekillenmesinde önemli yer tutan okullarımızın sınıfları, spor salonları, lavobaları, sosyal kullanım alanları hepsi temiz ve güzel olmalıdır. diyerek İl Genel Meclisinin bu isteğe karşı duyarsız kalamayacağını belirtti. Ve okulun bütün tuvaletlerinin A’dan Z’ye yapılabilmesi için bu kaynağın okula aktarılması sözünü verdi.


AdminAdmin