Eğitim
Giriş Tarihi : 07-06-2012 03:41   Güncelleme : 07-06-2012 03:41

Kaymakam'dan Balcıoğlu'na Övgü Dolu Sözler

Anadolu Lisesi Örnek Olmaya Devam Ediyor

Kaymakam'dan Balcıoğlu'na Övgü Dolu Sözler

Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesinde 12.dönem mezunlarına onur belgesi töreni yapıldı.

 

Törene Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İlçe Emniyet Müdür V.Kadir Yılmaz,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç ,Okul Müdürleri, Öğretmenler,veliler ve öğrenciler katıldılar.

 

Farklı etkinliklerle eğitim öğretimde iddialı bir kurum olma özelliğini devam ettiren Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi, bu öğretim yılında mezun olabilecek durumda olan öğrencileri onur belgeleri ile onurlandırdı. Gerze Kaymakamı Metin Kubilay Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesinde gerek eğitim alanında, gerekse de sosyal içerikli projelerde göstermiş oldukları başarılarla göz doldurduğunu ifade ederek okul müdürü Murat Balcıoğlu’nu Kutladı.

Okul Müdürü Murat BALCIOĞLU yapmış olduğu konuşmada; “2011-2012 eğitim öğretim yılında 39 öğrenci olmak üzere toplamda; 500 öğrencimizi okulumuzdan mezun ettik. Bu öğrencilerimiz saygın fakültelerden mezun olarak ülkemize hizmet etmektedirler.  Dedi ve Mezunlara Hitaben; Bugünden itibaren; “Kendinizi sürekli yenileyin, elinizde olan fırsatları iyi değerlendirin. Ana ilkeniz Yunus Emre’nin İfadesi ile ”İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir, Sen kendini bilmezsin, Ya nice okumaktır.”felsefesine uygun olmalıdır. Bu süreçte okulumuz de hep yapınızda olacaktır” dedi.

Daha sonra okulda ilk üç dereceye girenler öncelikli olmak üzere tüm öğrencilere belgeleri verildi.

2011-2012 Öğretim Yılı Okul Birincisi Eda Coşkun ismini mezuniyet kütüğüne çakıp,plaket ve belgesini İlçe Kaymakamı Metin Kubilay’dan aldı.
                    
Okul İkincisi,Burcu Öztürk’e plaket ve belgesini Belediye Başkanı Osman Belovacıklı verdi.
 
Okul Üçüncüsü Özlem Öztürk’e ise  İlçe Emniyet Müdür V.Kadir Yılmaz plaket ve belgelerini verdiler.

Daha sonra ,mezuniyet pastasının kesilmesi ve keplerin fırlatılması ile tören sona erdi.Tören sonunda katılımcılara pilav ikram edildi.































AdminAdmin