Eğitim
Giriş Tarihi : 01-08-2018 18:54   Güncelleme : 01-08-2018 18:56

Kuzeyin Gençleri Avrupa'da Projesi Kabul Edildi

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığına sunulan Kuzeyin Gençleri Avrupa'da projesi kabul edildi

Kuzeyin Gençleri Avrupa'da Projesi Kabul Edildi

Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Proje Koordinatörü Ertan Bekgöz tarafından, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığına sunulan Kuzeyin Gençleri Avrupa'da projesi kabul edildi.

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen proje kabul programında bu yıl Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından sunulan ‘Kuzeyin Gençleri Avrupa'da’ projesi kabul gördü.

Toplam 2 Bin 143 projenin değerlendirildiği başvuru sürecinde, Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Proje Koordinatörü Ertan Bekgöz tarafından hazırlanan “Kuzeyin Gençleri Avrupa'da Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği” projesi jüri üyeleri tarafından kabul edildi.

Projenin kabul edilmesini büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını belirten Ertan Bekgöz, her bir projenin en az iki bağımsız dış uzman tarafından değerlendirildiğini belirterek,  “İçerik değerlendirmesi sonucunda ve mevcut bütçe imkânları çerçevesinde, 518 proje teklifi hibe desteği almaya hak kazandı. Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak bizlerinde sunmuş olduğu proje, ilgili kurul tarafından kabul edildi. Bu 518 proje arasında yer almaktan mutluluk duyduk. Projemizin öğrencilerimiz, okulumuz ve ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Seda ŞengülSeda Şengül