Eğitim
Giriş Tarihi : 21-11-2017 15:16   Güncelleme : 21-11-2017 15:33

Minik Öğrenciler ''Sonbahar'a elveda Kış'a merhaba'' dedi

Hacı Musa Sarıkaya 4-6 yaş Kur'an Kursu Öğrencileri,''Sonbahar'a elveda Kış'a merhaba'' dedi

Minik Öğrenciler ''Sonbahar'a elveda Kış'a merhaba'' dedi

Hacı Musa Sarıkaya 4-6 yaş Kur'an Kursu Öğrencileri,''Sonbahar'a elveda Kış'a merhaba'' dedi

Gerze İlçe Müftülüğü Hacı Musa Sarıkaya 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, ''Sonbahar'a elveda Kış'a merhaba'' temalı yaptıkları etkinlikler kapsamında Hacı Musa Sarıkaya Cami bahçesinde oluşturdukları ''Sonbahar Hatırası'' görseli eşliğinde tek tek fotoğraf çektirerek Sonbahar'ı uğurladılar.

Hacı Musa Sarıkaya Camii bahçesinde gerçekleştirilen ve veliler tarafından da beğeni toplayan etkinlik, namazdan çıkan vatandaşlarında ilgi odağı oldu. Öğrencilerin hazırladıkları görsel önünde hatıra fotoğrafı çektiren cami cemaati, yapılan etkinliğin çocuklara camii alışkanlığı kazandırılması için güzel bir aktivite olduğunu söylediler.

Kur’an Kursu Öğreticisi Derya Yaşar, rehberliğinde öğrenciler tarafından hazırlanan platform sonbaharın gidişini hüzünlü bir dille anlatıyor. Konu ile ilgili bilgisine başvurduğumuz Kurs Öğreticisi Derya Yaşar “4-6 yaş Kur’an Kursumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin motivasyonunu artırmak adına abdest almayı, Kur’an okumayı, namaz kılmayı öğretirken çeşitli dallarda kazanım elde edebilmeleri için el becerilerini de geliştirmeye gayret ediyoruz” dedi.

Kursta eğitim gören çocukların velileri de verilen eğitimden son derece mutlu olduklarını, çocuklarının severek kursa gittiklerini ifade etiler.

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül