Eğitim
Giriş Tarihi : 10-11-2017 18:41   Güncelleme : 10-11-2017 18:51

Minik Öğrencilerden ATA'ya Saygı

Gülücük Anaokulunun minik öğrencileri ''ATA'ya Saygı ve Anma Programı'' gerçekleştirdi

Minik Öğrencilerden ATA'ya Saygı

Gülücük Anaokulu'nun minik öğrencileri ATA'yı unutmadı.

Yaptıkları aktiviteler, üzerlerine giydikleri Atatürk Fotoğrafı baskılı tişörtleriyle günün anlam ve önemine uygun şiirler okuyan minikler Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 79. yıldönümünde anarak vefa örneği gösterdiler. Gülücüğün minikleri, anma programına Saatler 09:05'i gösterdiğinde saygı duruşunda bulunarak başladı.

Minik öğrenciler, saygı duruşunda bulunduktan sonra hep bir ağızdan İstiklal Marşımızı okudu. Daha sonra ezberledikleri şiirleri sırasıyla okuyan minikler, ''Bu Sevgi Hiç Bitmeyecek'' yazdıkları duvar kağıdı önünde kendi hazırladıkları, ''Kalbimdesin Atam'' cümlesinin harflerinden oluşan yazıyı sıralanarak fotoğraf çektirdiler.

Gülücük Anaokulu Müdürü İrfan Sağır, minik öğrencilerin Atatürk'ü, tanımaları ve öğrenmeleri için Büyük Önderin 79. ölüm yıldönümünde böyle bir anma programı hazırladıklarını belirterek; ''Atatürk sevgisini minik öğrencilerimize öğretmek ve aşılamak için bugünden daha uygun bir gün olamazdı. Günlük rutin eğitimlerimiz dahil her fırsatta Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, derslerimizin bir parçası olarak işleyerek öğrencilerimizin Atatürk, sevgisiyle büyümelerini amaçlıyoruz'' ifadelerinde bulundu.

Atatürk ilke ve inkılâplarının takipçisi olduklarını söyleyen okul müdürü Sağır, ''minik öğrencilerle  Atamıza olan saygı, sevgi ve minnettarlığımızı yaptığımız etkinlikler ile somutlaştırdık'' dedi.

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül