Eğitim
Giriş Tarihi : 03-11-2017 16:28   Güncelleme : 03-11-2017 16:51

Minikler Kızılay Haftasını Kutladı

Özel Gerze Gülücük Anaokulunun minik öğrencilerine, 29 Ekim - 4 Kasım Kızılay Haftası kapsamında etkinlikler düzenleyerek Kızılay'ın önemi anlatıldı

Minikler Kızılay Haftasını Kutladı

Özel Gerze Gülücük Anaokulu'nun minik öğrencilerine, 29 Ekim - 4 Kasım Kızılay Haftası kapsamında etkinlikler düzenleyerek Kızılay'ın önemi anlatıldı.

Öğretmenleri kontrolünde, Kızılay Haftası kapsamında etkinlikler düzenlenerek minik öğrenciler ilk yardımın önemini öğrendi.

Miniklerin canlandırdığı ilk yardım drama çalışmalarıyla Kızılay Haftasını kutlayan Gülücük Anaokulunun eğitici ve öğretici çalışmalarına yenilikler katarak yoluna devam ettiğini söyleyen kurum müdürü Sibel Pak, ''Amacımız sorumluluğumuzda ki minik öğrencilerimizin değerlerimizi öğrenerek yetişmeleri ve duyarlı bireyler olmalarıdır. Belirli gün ve haftalarda minik öğrencilerimize milli ve manevi değerlerimizi aktararak bilinçli bireyler olmaları için çabalıyoruz. Kızılay Haftası kapsamında da çeşitli etkinlikler yaparak öğrencilerimize Kızılay'ın önemini anlatmaya ve öğretmeye çalıştık. İlk yardım konusunda öğrencilerimizin canlandırdığı drama çalışmaları yaparak acil müdahale konusunda öğrencilerin fikir sahibi olmalarını amaçladık. Bu gibi eğitici etkinliklerimize uygulama ve pratikler yaparak devam edeceğiz. Etkinliklerimizin hazırlanmasında çaba gösteren öğretmenlerimize de ayrıca  teşekkür ediyorum'' dedi.

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül