Eğitim
Giriş Tarihi : 28-10-2016 17:59   Güncelleme : 24-10-2017 17:30

Miniklerden Göz Dolduran 29 Ekim Kutlaması

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile Özel Gerze Gülücük Anaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen kutlama programı büyük beğeni topladı.

Miniklerden Göz Dolduran 29 Ekim Kutlaması

Saygı  duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda minikler şiir ve gösterilerle hünerlerini sergilediler.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Kezban Sibel Pak ise yapmış olduğu konuşmasında “29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Atatürk”ün çocukları olarak atamızı hasret ve özlemle anıyoruz. Cumhuriyet, demokratik bir ülkenin bozulmaz simgesidir. Ulusumuzu demokrasi, hukuk devleti, temel hak ve özgürlükler gibi evrensel değerlerle buluşturan Cumhuriyet yönetimi, köklü değişim sürecinin temeline laiklik ilkesini yerleştirmiştir. Laiklik, Türkiye Cumhuriyeti’nin yeniliklere açık, aklı ve bilimi ön plana çıkaran en temel niteliğidir. Atatürk'ün önderliğinde büyük Türk Milleti'nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza kadar yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur'' dedi.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından hazırladıkları gösterileri sunan öğrenciler, büyük bir beğeni topladılar. 29 Ekim kutlama töreni öğrencilerin şiirlerini okuması ve gösterilerini sergilesinin ardından sona erdi.

 

AdminAdmin