Eğitim
Giriş Tarihi : 09-03-2016 15:07   Güncelleme : 09-03-2016 15:01

Miniklerden Kaymakam ve Başkana Ziyaret

İlçemiz Müftülük bünyesinde Hacı Musa Camii'nde eğitim gören 4-6 yaş arası Kur'an Kursu öğrencileri Kaymakam Bülent Bayraktar ve Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'yı ziyaret ederek çiçek taktiminde bulundular

Miniklerden Kaymakam ve Başkana Ziyaret
 Kaymakamlık toplantı salonunda misafirlerini ağırlayan İlçemiz Kaymakamı Bülent Bayraktar minik öğrenciler ile bir süre sohbet ettikten sonra bir isteklerinin olup olmadığını sorması üzerine çocuklar hep bir ağızdan oyuncak istediklerini dile getirdiler.


Öğrencilerin bu isteğini gülümseyerek karşılayan Bayraktar, öğrencilere oyuncak ve oyun alanı sözü verdi.
Daha sonra Kaymakam Bayraktar, Kur'an Kursu öğreticisi Derya Yaşar ve Hatice Aydemir'den kursun eksiklerini dinleyerek gerekenin yapılacağı sözünü verdi.

Cami bahçesinde yer alan ve çocuklar açısından tehlike arz eden  dere ile alakalı konuşan Kaymakam Bayraktar, derenin DSİ'ye müdahil alanı içinde olduğunu, ancak gerekli görüşmelerin yapılarak güvenlik tedbirlerinin alınacağını kaydetti.

Minik öğrencilerin öğleden sonraki durağı ise Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacık'lı oldu.

Kaymakam Bülent Bayraktar'a olduğu gibi Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'ya da oyuncak ve oyun alanı talebinde bulunan öğrenciler, Başkandan söz aldı.

 Kur'an kursu öğreticisi Derya Yaşar ve Hatice Aydemir'in cami bahçesinde yer alan ve çocuklar açısından tehlike arz eden, engel deresinin etrafına tel örgü veya demir parmaklılar yapılmasını talep ettiler. Gerekli incelemelerin yapılacağını belirten Belediye Başkanı Belovacıklı, bizzat kendisinin ziyaret ederek incelemelerde bulunacağını dile getirdi.

Çocukların oyun alanı talebi ile ilgili de konuşan Başkan Belovacıklı, "elimizde oyun grubu varsa kurdururuz, yoksa satın alırız" dedi.

AdminAdmin