Eğitim
Giriş Tarihi : 26-02-2018 11:58   Güncelleme : 26-02-2018 12:02

Öğrenciler Kitap Fuarı ve Oyuncak Müzesini Ziyaret Etti

Haşim Zehra Tarı Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Samsun'da oyuncak müzesini ve okuyucuların ziyaretine açılan Karadeniz Kitap Fuarını ziyaret ettiler.

Öğrenciler Kitap Fuarı ve Oyuncak Müzesini Ziyaret Etti

Haşim Zehra Tarı Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Samsun Canik Belediyesi Sunay Akın Oyuncak Müzesi'ni ve Karadeniz 4. Kitap Fuarı'nı ziyaret ettiler.

Okulun Türkçe Öğretmenlerinden Berna Gülgönül ve Bilal İldemir'in düzenlediği günü birlik Samsun gezisinde öğrenciler öncelikle Sunay Akın Oyuncak Müzesi'ni ziyaret etti. Öğrencilerin beğeniyle gezdiği oyuncak müzesinin ardından ise tur TÜYAP 4. Karadeniz Kitap Fuarı'yla devam etti. Öğrenciler okuduğu bir çok kitabın yazarıyla fuarda tanışma ve sohbet etme imkanı yakaladı.

Öğrencilerden sorumlu Berna ve Bilal öğretmen ise, günübirlik gerçekleştirilen Samsun gezisinde öğrencilerin eğlenceli vakitler geçirdiğini belirterek, "Yüzyıllardır dünyanın dört bir köşesinde çocuk eğitimi için kullanılan ve oyun çağındaki çocukların eğlencesi olan oyuncakların sergilendiği Sunay Akın Müzesi'nde güzel vakit geçirdik. Biraz eğlencenin ardından ise öğrencilerimizi, kitaplarının yazarlarıyla tanışma fırsatı sunmak için kitap fuarına götürdük. Burada da yazarlarla sohbet imkanı sağlanırken aynı zamanda bir çok yayınevini de dolaşarak kitapları inceledik" dedi.

Seda ŞengülSeda Şengül