Eğitim
Giriş Tarihi : 28-03-2017 14:46   Güncelleme : 28-03-2017 15:03

Öğrenen Lider Öğretmen Eğitimi

Öğretmenlerin mesleki gelişimine katkı sağlamak amacıyla 25-26 Mart tarihlerinde Öğretmen Akademisi Vakfı tarafından ilçemiz öğretmenlerine eğitim verildi

Öğrenen Lider Öğretmen Eğitimi
 Öğretmen Akademisi Vakfı tarafından ilçemiz öğretmenlerine eğitim verildi.

Atatürk Ortaokulunun başvurusu üzerine, öğretmenlerin mesleki gelişimine katkı sağlamak amacıyla 25-26 Mart tarihlerinde Öğretmen Akademisi Vakfı tarafından ilçemiz öğretmenlerine eğitim verildi.

Atatürk Ortaokulunda gerçekleştirilen eğitimlerde, öğretmenlerin mesleki ve kişisel gelişimlerinin sağlanması hedeflendiği belirtilerek, sınıf ortamında grup çalışmaları ve karşılıklı etkileşim halinde yapılan eğitimler de etkili öğrenme ve öğretme teknikleri, öğrencileri etkileyerek kalıcı öğrenme metotları üzerinde duruldu. Uygulamalı, yaparak ve yaşayarak öğrenme, etkili iletişim kurma, bireyleri kazanma ve liderlik özelliklerini geliştirme etkinliklerini içeren eğitimde öğretmenler iki günlüğüne de olsa öğrencilik yıllarına döndüler.               

Cumartesi ve Pazar günlerini gönüllü olarak eğitimde geçiren öğretmenler saat 9:00 ile 17:00 arasını etkili ve dolu dolu bir öğrenme ortamı ile geçirdiklerini belirtiler.                       

Aktif olarak çalışan ve öğrenen okul olma özelliğine sahip bulunan Atatürk Ortaokulu öğretmenleri, eğitimle tazelen güçlerine güç kattılar.

        

Seda ŞengülSeda Şengül