Eğitim
Giriş Tarihi : 15-10-2012 00:15   Güncelleme : 15-10-2012 00:15

Şen, Kaygılarını Dile Getirdi

Türk Eğitim Sen Gerze Temsilciliği üyeleri ile bir araya geldi.

Şen, Kaygılarını Dile Getirdi

Türk Eğitim Sen Gerze Temsilciliği üyeleri ile bir araya geldi. Düzenlenen toplantıya Türk Eğitim Sen Sinop Başkanı Turgay Şen, Gerze Şube Başkanı Bayram Demirci, Gerze Meslek Yüksek Okul Müdürü Doç. Halil Turgut ve üyeler iştirak etti.


Konak restoran ta yapılan yemekte bir konuşma yapan Bayram Demirci katılımın yoğun olmasının kendilerini gururlandırdığını ifade ederek, “Türk Eğitim Sen Gerze Şubesi olarak her geçen gün istikrarlı bir şekilde büyüyoruz. Bizler güvendiğimiz inandığımız sendika şemsiyesi altındayız.”diyerek katılımcılara teşekkür etti.


Türk Eğitim Sen Sinop İl Başkanı Turgay Şen ise yapmış olduğu konuşmada Türk Eğitim Sen ve Türkiye Kamu Sen’in Türkiye’nin her bir köşesinde olduğunu belirterek bundan gurur duyduklarını ifade etti.Özellikle norm fazlası öğretmenlerin düştükleri zor durumu işaret eden Şen, öğretmenlerin geleceklerinden endişe duyduğunu ifade etti.Öğretmenlere vaad edilen denge zammının da havada kaldığınıı belirterek her defasında öğretmenlerin prestij kaybettiğini kaydetti. Öğretmen maaşlarının hızla erimesi karşısında zam bekleyen kamu emekçilerine iğne batırır gibi zam yaparsak Yunanistan'a döneriz diyen bakış açısını Turgay Şen yerdi. Öğretmenlerin sürekli mağdur edildiğini dile getirdi. Eş durumu atamalarında tam bir skandal yaşandığını ve aynı zamanda yan alana geçişlerle hep işlerin birbirine karıştığını söyledi. Son günlerde meydana gelen terör olayları neticesinde şehitlerimizi rahmetle anıyoruz diyerek konuşmalarına son verdi.

NELER SÖYLENDİ?
@