Eğitim
Giriş Tarihi : 26-08-2019 11:31   Güncelleme : 26-08-2019 22:52

Sevgi Pınarı Anaokulu Kayıtları Devam Ediyor

Hassasiyetle hazırlanmış eğitim metotlarıyla okul öncesi eğitimi veren Sevgi Pınarı Anaokulu uzman kadrosuyla öğrencilerini bekliyor.

Sevgi Pınarı Anaokulu Kayıtları Devam Ediyor

Bu 36-72 haftalık (3-6 yaş) çocukların en fazla 20 kişilik sınıflarda eğitim alacağı Sevgi Pınarı Anaokulunda, haftada iki saat İngilizce dersi, Türkçe Matematik çalışmaları, jimnastik dersleri, satranç dersleri, görsel sanatlar etkinlikleri, müzik ritim farklı orff çalışmaları, montessori etkinlikleri verilerek  bunların yanı sıra pedagojik gelişim takibi ve değerlendirilmesi yapılıyor.                             

İlgili bölümden mezun yardımcı öğretmenlerle, dinamik ve alanında uzman eğitici kadrosuyla çocukların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla eğitim anlayışına sahip Anaokulu yetkilileri, tüm eğitici ders ve etkinliklerin yanı sıra çocuklara milli ve manevi değerlerin kazandırılmasını ilke edindiklerini ifade ettiler.

Tüm eğitim programlarının, uzman ve deneyimli eğitici kadrosunun yanı sıra sabah 08:00 ile akşam 17:00 saatleri arasında (tam gün) olup, üç öğün sabah kahvaltısı, öğlen ve ikindi yemeklerinin olması özellikle çalışan annelerin çocuklarını güvenle bırakabilmesi noktasında kolaylık sağlıyor.

AdminAdmin