Eğitim
Giriş Tarihi : 11-06-2015 14:12   Güncelleme : 11-06-2015 14:50

ŞNS'de Kep Töreni

Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi 15.Dönem Mezunlarını çoşkulu bir törenle verdi

ŞNS'de Kep Töreni
 Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi mezun olan öğrencileri için diploma töreni düzenledi. Törene Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İlçe Emniyet Müdürü Şenol Yapıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenin açılış konuşmasını Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi Okul Müdürü Uzman Öğretmen Murat Balcıoğlu yaptı. Katılımcılara teşekkürlerini sunarak konuşmasına başlayan Müdür Balcıoğlu sözlerine şöyle devam etti ; ‘’Dünyanın eğitimine sunulan pozitif değer sloganıyla, kökleri Gerze’de bir dalı Mardin’de diğer dalı Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde olan 21 yıllık eğitim çınarı Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi öğrenci merkezli olmakla beraber sevgi kardeşlik ve hoşgörünün en güzel örneklerini veren farklı ve özgün projeleri ile eğitim öğretimde iddialı bir kurum olma özelliğini devam ettiren okulumuz bugün 15.dönem mezunlarını vermenin mutluluğunu siz konuklarımızla paylaşmaktadır. 13 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek olan LYS sınavına girecek öğrencilere başarılar’’ dileyerek sözlerini noktaladı.

Daha sonra konuşması için kürsüye çağrılan okul birincisi Rümeysa Karaca hocalarına ve arkadaşlarına teşekkür ederek okul kütüğüne birincilik beratını çaktı. Dereceye giren diğer öğrencilere plaket ve belgelerinin verilmesinin ardından kep atan öğrencilerin mezuniyet pastasını kesmesiyle tören sona erdi.

Seda ŞengülSeda Şengül