Eğitim
Giriş Tarihi : 07-04-2015 21:08   Güncelleme : 07-04-2015 22:32

Yerinde İncelediler

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kutlu Tekin Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ile birlikte yapımı devam eden İmam Hatip Ortaokulu inşaatını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Yerinde İncelediler
 İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı için Gerze'ye gelen Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kutlu Tekin Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ile birlikte yapımı devam eden Haşim Zehra Tarı ve İmam Hatip Ortaokulu inşaatlarını ziyaret etti.

1 Haziran Tarihine Kadar Teslim Edilecek
Ziyarette yapımı devam eden inşaat hakkında bilgi alan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kutlu Tekin Baş, derslikleri ve gelinen aşamaları inceleyerek, sık sık not aldı. Ziyaret sonrası kısa açıklamada bulunan Baş, Devam eden inşaat çalışmaları hakkında bilgi almak amacı ile geldiklerini belirterek, " İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak inşaatı süren okullarımızın hangi aşamalarda olduğu hakkında bilgi sahibi olmak adına bu ziyareti gerçekleştirdik, yapılan görüşmelerde İmam Hatip Ortaokulu inşaatının 1 hazirana kadar tamamlanabileceği bilgisine ulaştık. Bizlerde o tarihe göre planımızı yapacağız" dedi.



AdminAdmin