Eğitim
Giriş Tarihi : 18-10-2012 00:34   Güncelleme : 18-10-2012 00:34

Zümre Başkanları Toplandı

Eğitim Bölgesi Zümre Başkanları Toplanarak eğitim ve öğretimi masaya yatırdılar.

Zümre Başkanları Toplandı

Eğitim kurumlarımızın Milli Eğitimin Genel Amaç ve Temel İlkeleri doğrultusunda toplanan Eğitim Zümre Başkanları toplantısı okul zümre başkanları ve öğrenci temsilcileri yanı sıra Gerze Kaymakamı Metin Kubilay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç’in katılımlarıyla Gerze Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşti.

 

Kaymakam Metin Kubilay toplantıda şunları ifade etti:” Eğitim esaslı meselemizdir. Önceliğimizdir. Bir milleti çağdaş ve muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için önce o milletin eğitmene önem vermek gerekir. Bizde bu noktada çaba gösteriyoruz. İlçemiz geçen yıl LYS, LGS ve SBS de çeşitli başarılara imza attı. Sinop merkez ve ilçeleri arasında Gerzemiz SBS’de 2. sırada yer aldı. Eğitim çıtamız her yıl yükselmekte bu da bizi gururlandırmaktadır. Siz değerli öğretmenlerimizle ekip çalışması içinde daha da büyük başarılara imza atacağız. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Şube Müdürümüz sizlerin sesi nefesidir. Ortak çalışmalarınızın ürünü olarak öğrencilerimiz hem SBS de hem de LYS de çok iyi okullara yerleştiler. Bu sizlerin başarısıdır diyerek öğretmenlere emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç  ise İlçe Kaymakamız Metin Kubilay’a toplantıya katılımlarından dolayı teşekkürlerini sundu. İlçe kaymakamımızın toplantıya iştirak etmesi bizleri hem motive etti hem de bizlere güç kazandırdı. Eğitim ve öğretimde çıtayı yükseltmek ekip çalışmasıyla olur. Tüm öğretmenlerimiz elini taşın altına koymalı ve ayrıca ekip ruhuyla hareket etmeliyiz. Geçen yılki başarıyı bu yıl da devam ettirmeli ve aynı zamanda başarıyı bir ileri basamağa taşımalıyız. Fedakâr öğretmenlerimizin gösterdikleri çabalar ve başarılı çalışmalarından ötürü burada bulunan herekse ve ilçemizdeki tüm öğretmenlerimize sizler aracılığıyla teşekkürlerimi sunuyorum. Dedi.

 

Toplantıya katılan zümre başkanlarıyla okullardaki eksiklikler masaya yatırıldı. Olası problemler karşısında alınacak tedbirler görüşüldü.

AdminAdmin