Güncel
Giriş Tarihi : 02-12-2015 09:59   Güncelleme : 02-12-2015 17:11

15 Eylül Gazeteciler Cemiyetinden Rektör Dalgın'a Ziyaret

15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Sinop Üniversitesi Rektörü Nihat Dalgın'ı makamında ziyaret etti

15 Eylül Gazeteciler Cemiyetinden Rektör Dalgın'a Ziyaret
 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ve beraberindeki heyet Sinop Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Nihat Dalgın'a ziyarette bulundular.

Ziyarette VitrinHaber Genel yayın yönetmeni Serhat Özşahin, Haber57 Gazetesi imtiyaz sahibi Osman Aksu, Gerzeninsesi Gazetesi adına ise Fatih Uysal, Gözde Fm. imtiyaz sahibi Levent Bektaş, Sinop.com.tr imtiyaz sahibi Özkan Akar, Pusula Gazetesi adına Emrah Güney, hazır bulundular

İlk Olarak Sinop Üniversitesi Basın Halkla İlişkiler Müdürü Tuna Kuzucan'ı ziyaret eden heyet bir süre sohbet ettikten sonra Rektör Dalgın ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Üniversite hakkında bilgiler veren Dalgın ''Sinop Üniversitesini tüm vatandaşlarımız için olsa da olur olmasa da olur mantığından çıkıp olmazsa olmaza getirmek istiyoruz.Üniversitemiz merkezden biraz uzak kaldığı için vatandaşımızla daha fazla kaynaşabilmek adına merkezden birkaç tarihi yer bulup araştırma merkezleri açmak istiyoruz.İnşallah kısa zamanda siz buralara geldiğiniz gibi biz de sizlerin ayağınıza gelebileceğiz.Aynı zamanda bazı fakülteler için şuan içinde bulunduğumuz ihaleler tamamlanır inşaatlarımızda hayırlısıyla biterse kampüsümüz çok güzel bir yer olacak öğrencilerimizde rahat edecek.” şeklinde konuştu. 



Seda ŞengülSeda Şengül