Güncel
Giriş Tarihi : 09-04-2019 11:09   Güncelleme : 09-04-2019 14:24

174. Yıl Etkinlik Daveti

Polis Teşkilatının 174. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında Gerze İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş, Kaymakam Murat Güven’i makamında ziyaret ederek etkinliklere davet etti

174. Yıl Etkinlik Daveti

Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. yılı nedeniyle Gerze İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş, Gerze Kaymakamı Murat Güven’i makamında ziyaret etti.

Gerze İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş ve beraberinde gelen emniyet mensupları Kaymakam Güven’e 174. Kuruluş yıldönümüne özel plaket takdim ederek bir süre karşılıklı sohbet ettiler.

Ulaş, sohbetin ardından Polis haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapılacak etkinliklere Kaymakam Güven’i davet etti.

Kaymakam Murat Güven, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin koruyucusu olan Emniyet Teşkilatımızın polis haftasını en içten ve kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Tüm emniyet mensuplarının üstlendikleri vatanın korunması, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin geleceği için mesai kavramı gözetmeksizin canını dişine takarak çalışan tüm polislerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Polis Haftası etkinlik programı kapsamında 10 Nisan Çarşamba günü saat 10.00’da Atatürk Anıtına çelenk sunumu yapılacak. Ardından saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması sonrasında İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş, kısa bir konuşma gerçekleştirecek.

Program İlçe Emniyet Müdürlüğünde tebriklerin kabulü ardından sona erecek.

Seda ŞengülSeda Şengül