Güncel
Giriş Tarihi : 16-06-2019 00:14   Güncelleme : 16-06-2019 00:47

180. Kuruluş Yıldönümü Dolayısıyla Ersoy Anıtkabir'de

Ersoy , Jandarma Teşkilatın Kuruluş Yıl dönümü Dolayısıyla Anıtkabir'de

180. Kuruluş Yıldönümü Dolayısıyla Ersoy Anıtkabir'de

Memleketimizin gururu İçişleri Bakan Yardımcımız Mehmet Ersoy Jandarma Teşkilatımızın 180. Kuruluş Yıldönümü Kapsamında Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi yerleşkesinde düzenlenen törenlerde yer aldı. “180 yıldır, kahramanca, fedakarca ülkemizin ve milletimizin huzuru, güvenliği ve esenliği için terör başta olmak üzere her alanda başarıyla mücadele eden Jandarma Teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü kutluyorum”dedi.

Düzenlenen törenlere Sinop Boyabatlı hemşerimiz İçişleri Bakan Yardımcımız Mehmet Ersoy, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Sahil Güvenlik Komutanı Tuğamiral Ahmet Kendir, Ankara Valisi Vasip Şahin ile jandarma teşkilatı personeli, Akademi öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan İçişleri Bakan Yardımcımız Ersoy, Türkiye'nin zor bir coğrafyada bulunduğuna ifade ederek, bu coğrafyada kalabilmenin kolay bir durum olmadığını belirtti.

terör, kaçakçılık, düzensiz göç, ve uyuşturucu gibi sorunlara karşı aralıksız bir mücadelenin yapıldığını belirten Ersoy, “Ülkemiz, bugün terörle mücadelesinde terörü bir bütün olarak görmektedir. Devletimiz, PKK'ya odaklanmış ve tehlikeyi kendine yöneldiğinde bertaraf etmeye çalışan eski yaklaşımını tümüyle terk etmiştir. Türkiye, PKK/KCK/YPG, FETÖ ve DEAŞ, aklınıza gelen bütün terör unsurlarını birbirleriyle bağlantılı ve iş birliği içerisinde değerlendiren, stratejisini buna göre oluşturan ve tehlikeyi oluştuğu yerde bertaraf etmeye odaklanmış bir mücadele anlayışını benimsemiştir"

"Ülkemiz bugün kendi kararını kendisi veren, kendi göbeğini kendisi kesen kimseden icazet almayan bir devlettir.

İçişleri Bakanlığı olarak 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra bütün birimleri yeniden yapılandırdık. Fırat Kalkanı ile DEAŞ'ı, Afrin operasyonuyla PYD'yi bitirdik.

Yurt içi ve dışında devam etmekte olan operasyonlarımızla da PKK'yı tarihe gömeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın"dedi.

Ersoy, Jandarma Teşkilatının 180. Yıl kutlamaları kapsamında Anıtkabir ziyareti, Akademi Stadyumunda düzenlenen etkinlik ve gösteriler, akşam ise şehit aileleri ve gazilerimizle bir araya geldi.

İçişleri Bakan Yardımcımız burada şehit aileleri ve Gazilerimizle birebir ilgilenerek onlarla sohbet ederken...

hakan akbaşhakan akbaş