Güncel
Giriş Tarihi : 07-03-2018 19:50

5 yıllık imar planı kabul edildi

Belediye Meclisi Toplantısında 5 yıllık imar planı kabul edildi

5 yıllık imar planı kabul edildi

Gerze Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı'nda 5 yıllık imar planı programına turizm alanları, gençlik merkezi, öğretmenevi inşaatı ve mezarlıkla ilgili maddeler eklenerek kabul edildi.

Gerze Belediyesi toplantı salonunda 7 Mart Çarşamba günü gerçekleştirilen "Mart Ayı Belediye Meclis Toplantısı"nda, Şubat ayı toplantısından kalan talepler ve ek gündem maddeleri karara bağlandı.

Başkan Belovacıklı'nın yönetiminde ki toplantıda, Şubat ayı toplantısında görüşülen Gerze'nin 5 yıllık imar planı programına turizm alanları, gençlik merkezi, öğretmenevi inşaat ve mezarlık ile ilgili maddeler eklenerek kabul edildi.

Belediye Meclisinin kabul gördüğü diğer kararlar ise, Atatürk İlkokulu ile ilgili İmar Komisyonu Raporu onaylandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden alınacak olan hibe araç (asfalt distribütörü) için Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'ya yetki verildi. Belediyede görev yapan 3 kadrolu memurun derecelerinin değişikliği talebi kabul edildi. İlçemiz Hamidiye Mahallesi 10 pafta, 128 ada, 24 parselde plan değişikliği talebi imar komisyonuna havale edildi. Gerze'de devam eden 18 uygulamalarının tamamının yaklaşık 2,5 ay sonra tamamlanacağı belirtildi.

Seda ŞengülSeda Şengül