Güncel
Giriş Tarihi : 05-04-2019 16:10   Güncelleme : 20-12-2019 08:29

Acar Başkan Göreve Başladı

31 Mart Yerel Seçimlerinden galip çıkan Adnan Acar, mazbatasını alarak Dikmen Belediye Başkanlığı görevine başladı

Acar Başkan Göreve Başladı

Dikmen Belediye Binasının önünde kesilen kurban ve edilen duaların ardından Başkan Adnan Acar Makama Geçti.

Düzenlenen kutlamaya “Ak Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, İlçe Teşkilat Başkanı Dikmen Belediye Başkanı Adnan Acar, İlçe başkanı Mustafa Karaaslan, Merkez İlçe Başkanı Faruk Şanoğlu, Ak Parti İl Yönetimi SKM Başkanı ve Sinop İl Genel Meclis Üyesi Yakup Üçüncüoğlu, Dikmen İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Türkmen, Ecevit Dinç, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda ilçe sakininin toplandı.

Duaların ve Kurban kesiminin ardından topluluğa hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Adnan Acar şunları söyledi ‘’ Dargınlık, kırgınlık bana göre değil. Ben hizmet etmek için buradayım. Sizlere hizmet için söz veriyorum. Hizmet sadece Dikmen ilçe merkezi endeksli olmayacak aksine bütün köylerimizde gereken hizmeti alacaktır.

Ben sizlerden şunu istiyorum. Artık seçimler bitti bizler hepimiz arkadaşız, dostuz, komşuyuz, akrabayız bu duygu ve düşüncelerle önümüze bakalım. Birlik ve beraberliğimizi koruyalım, huzurumuzu söylentilerle bozmayalım.’’ Derken, Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun ise yapmış olduğu konuşmada ‘’Ak Parti İl Başkanı olarak öncelikle Dikmen teşkilatıma teşekkür ediyorum. Sizler görevinizi yaptınız ve Adnan Başkanımıza destek verdiniz, şimdi sıra bizde. Adnan başkan ile birlikte gece gündüz demeden, elimizden gelen her türlü imkânları sağlayıp birlikte güzel çalışmalar yapacağız.  Dikmen bizim en küçük ilçemiz. Bugün Saraydüzü’nde olan tüm imkânların Dikmen’de de olmasını istiyoruz. Dolayısıyla bizim tek amacımız Dikmen’e en güzel hizmeti getirebilmek, gönüllere dokunabilmek. İşte bu anlamda verdiğimiz sözlerin, vaat ettiğimiz tüm projelerin yerine getirilebilmesi noktasında Adnan başkanın her türlü yanında olarak,  çalışmaları yakından takip ediyor olacağız.

Değerli arkadaşlar, ben bu seçim sürecin de yapılan çalışmalardan çok keyif aldım. Çünkü Adnan Acar başkanımız üzerinde tekbir şaibe olmayan, herkes tarafından sevilen bir arkadaşımızdı. Bu anlamda başkanımıza güveniyoruz. İnşallah bende Dikmen için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ayrıca buradan önceki başkanımız Saim İstanbullu’ya yapmış olduğu, görev ve hizmetler için teşekkür ediyorum“dedi.

Yapılan konuşmaların ardından personelini tek tek selamlayarak başkanlık makamına geçti.

Başkan Acar makamında şu sözlerine yer verdi ‘’ Ben Dikmen için çok çalışacağım. Burası bambaşka bir Dikmen olacak. Benim tek amacım hizmet etmek. Başka bir gayem yok. İşimi severek yapacağım ‘’ dedi.

Belediye Başkanlığındaki devir teslim töreni yapılan konuşmalar sonrasında fotoğraf çekimi ile sona erdi.

AdminAdmin