Güncel
Giriş Tarihi : 27-05-2019 17:26   Güncelleme : 27-05-2019 17:37

ADD Olağan Genel Kurulu

Gerze ADD, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi

ADD Olağan Genel Kurulu

Gerze Atatürkçü Düşünce Derneği 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı 26 Mayıs Pazar günü dernek binası toplantı salonunda düzenlendi.

Derneğin Gerze Kurucu Üyesi ve dernek başkanı Hüseyin Şahin’in yaptığı açılış konuşmasının ardından, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşları adına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından toplantı başladı.

Başkanlık divanı seçiminin oylamasının ardından katılımcı üyelere görüş öneri şikâyet konusunda söz hakkı verildi. Katılımcı üyeler ve divan, derneğe üye sayısını arttırmak, genç kitleyi yönlendirerek fikir alışverişinde bulunmak konuları üzerinde duruldu.

Ardından yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu raporu, hesap raporları okundu. Raporların okunmasından sonra katılımcı üyelere söz hakkı verildi. Ardından oy birliği ile raporlar aklandı.

Son olarak yönetim kurulu, denetim kurulu, disiplin kurulu, bölge temsilcisi ve kurultay delegesi seçimi yapıldı.

Kapanış konuşması olarak Gerze ADD başkanı Hüseyin Şahin söz alarak “Tek liderimiz, tek önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Hepimiz ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirlerini yaymakla görevli kadrolarız. Bu nedenle temel parolamız, liderimiz Atatürk, kadromuz örgüttür” sözleriyle program sonlandı.

Yapılan oy sonucuna göre yönetim kuruluna asıl, Hüseyin Şahin, Ferhat Hançer, Fatma Sarıkaya, Nurcan Baydur, Ercan Çelebi denetim kuruluna, Hüseyin Ekren, Hasan Yücel Yuvacı, Murat Mutlu Güleryüz, disiplin kuruluna Necmettin Çakır, Semra Demir, Sadık Rıza Gencay, Kurultay Delegeliğine de Hüseyin Şahin ve Ferhat Hançer seçildi.

Seda ŞengülSeda Şengül