Güncel
Giriş Tarihi : 02-03-2019 16:01   Güncelleme : 02-03-2019 17:06

Ahde Vefa toplantısında AK Parti'liler bir araya geldi

Cumartesi sabahı gerçekleştiren kahvaltıda Ak Partililer bir araya gelerek 31 Mart akşamı için kararlılıklarını dile getirdiler

Ahde Vefa toplantısında AK Parti'liler bir araya geldi

Kurulduğu ilk günden bu yana Ak Partiye hizmet etmiş olan ilçe başkanı, meclis üyeleri, parti üyeleri, gençlik kolları ve kadın kolları kahvaltı programında ile bir araya geldiler.

İl başkanı Uğur Giresun, Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş’in katıldığı kahvaltı programında açılış konuşmasını Ak parti İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir yaptı. Özdemir, "Bugün burada toplanmamızın sebebine ahde vefa kahvaltısı diyelim. Çünkü partimizin ilk kurulduğu günden buyana çok emek veren arkadaşlarımız abilerimiz var. Parti kurulduktan bu zamana kadar partimizi bir çocuk gibi korudunuz kolladınız. Ben bunu bir fidana benzetiyorum. Nasıl çekirdek büyür filizlenir, üstüne kimse basmasın diye koruyup kollarsınız bir emek sonuç itibariyle. Çok fazla emek veren arkadaşlarımız sizler oldunuz çok sağ olun var olun. Partimizi sahiplenerek koruyarak hak ettiği noktaya kadar getireceğiz. Ben sizlere güveniyorum bu zamana kadarda bizleri yalnız bırakmadınız bundan sonrada birlikte hareket ederekten 31 Mart seçimlerinde zafer ile kavuşacağız. 31 Mart seçimleri sonrası yine inşallah ilçemizi iktidarın gücü ile hak ettiği noktalara getireceğiz. Bu zamana kadar vermiş olduğunuz emeğin karşılığını yüzlerinizi kara çıkartmadan hak etti yere kadar kavuşturacağız. Tekrardan kahvaltımıza gelen vekilimiz, il başkanımız ve eşine çok teşekkür ediyoruz sağ olun var olun’’ diyerek sözü İl Başkanı Uğur Giresun’a bıraktı.

Gerze’nin Hizmet Alabilmesi İçin Uğraşıyoruz

Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun sözlerinde ‘’ Bugün burada 31 Mart için bir start verdik. Gerze’de vefa toplantısı için buradayız. Hepinizin ayaklarına sağlık diyorum. Bütün teşkilat mensupları şunu iyi bilmeli kendimize hak görüleni başkalarına reva görmemeliyiz. Beklenti olmadan bu partiyi kurduk ve bu noktalara kadar geldi sonuna kadar çalışmalıyız. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için buradayız.  Artık yöneticilerinize güvenin, şahsi menfaatler için hareket etmiyoruz, kapalı kapılar ardına iş çevirmiyoruz her şeyi burada herkesin içinde dile getirmekteyiz. Halı saha, kapalı yüzme havuzu, spor kulüplerine yapılan destekler, tekrardan bir spor kulübüne 25 bin TL ödenek çıkarıldı.

Artık Gerze’nin ne kadar hizmet alabilmesi için uğraşıyor olmamız lazım. Gerze’miz için var gücümüzle hizmet etmek için çalışalım. Hepinize teşekkür ediyorum.’’ Diyerek sözü Ak parti belediye başkan adayı Cevat Şensoy’a bıraktı.

Ak Parti Gerze Belediye Başkan adayı Cevat Şensoy ‘’ Bugün bu masada aile gibiyiz ailesi, davası bir olanların toplantısıdır bu. 31 Mart akşamı biz bir olmalıyız. Özveride bulunup 1 Nisan sabahında inşallah ak belediyeyi kurmuş olacağız. Hepinize teşekkür ediyorum’’ dedi.

Gelişen Bir Gerze İçin Gelecek İçin Gerze’yi Ak Belediyecilikle Buluşturmalıyız

Ardından Sinop Ak Parti Milletvekili Nazım Maviş konuşmasında ’’ Gerze’de yaptığımız her etkinlikte bu sefer gerçekten ilçemizin ak belediyecilik ile buluşturmak için bütün her şeyin olgunlaştığını ve inşallah Gerzelilerin beklediği bizim davamızın gönüldaşlarını Ak Belediyecilik ile Gerze'de buluşturma hedefini başarıya ulaşacağından hiç kuşku duymuyorum.

Sözlerimin hemen başında 28 Şubat arifesindeyiz. Yani millet iradesine karşı Türkiye’de yapılmış olan bir darbenin arifesi yıldönümündeyiz. Bu vesileyle bir kere daha şunları sizlere hatırlatmak istiyorum. 28 Şubattan sonra Türkiye’nin o karanlık günlerinde Türkiye’nin kaosa terk edildiği günlerdir. Türkiye’nin yönetilmez diye terk edildiği günlerde bir umut gibi ortaya çıkan Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk günlerinde ona yol arkadaşlık yapmış olan ve Ak partinin henüz iktidara gelip gelmeyeceğinin belli olmadığı, iktidara gelse bu ülkenin yönetme yetkisinin kendisine verilip verilmeyeceğinin belli olmadığı, Tayyip Erdoğan’ın muhtar bile olmaz denildiği, milletvekili bile seçilemez denildiği durumlarda bile bunları göz önüne alıp onunla yol arkadaşlığı yapmayı tercih eden partimizin kurucularına yürekten gönülden teşekkür ediyoruz. 31 Mart akşamında gelişen bir Gerze için, gelecek için Ak Belediyeciliği inşallah Gerze’ye kavuşturacağız.

Eğer sizler olmasaydınız bugün bu büyüklükte bu cesarette bu kuvvetle bu partinin var olması mümkün değildi. 17 yıldır bu ülkede bu millet için ne yapılmış ise, o ilk günden bu güne yola çıkan dava arkadaşlarımızın çabası ile yapıldı.'' dedi.

AdminAdmin