Güncel
Giriş Tarihi : 25-02-2015 10:36   Güncelleme : 14-11-2016 16:07

Ahlaksız öğretmen görevden alınsın

Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi’de Felsefe öğretmeni olarak çalışmakta olan bir öğretmenle ilgili olarak ulusal basında çıkan bir haber ilçe gündemine bomba gibi düştü.

Ahlaksız öğretmen görevden alınsın
Ulusal basında Felsefe Öğretmeni Kenan Tutuş ile ilgili olarak çıkan ve infial uyandıran haberi, fotoğrafı noktasına virgülüne dokunmadan siz değerli okurlarımızın takdirine sunuyoruz.

Yeni Akit Gazetesinin Haberi:

Ahlaksız öğretmen görevden alınsın

Sinop’ta faaliyet gösteren STK’lar, dine hakaret içeren paylaşımlarda bulunan Sinop Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi’nde görevli Felsefe öğretmeni ateist Kenan Tutuş’un görevden alınmasını istiyor.

UĞUR KAĞAN ÇAKIROĞLU / ANKARA - Sinop Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi’nde görev yapan Felsefe Grubu Öğretmeni Kenan Tutuş, Facebook sayfasından Müslümanlara ve Peygambere hakaretler ederek alenen ateizm propagandası yapıyor. Eğitim Sen üyesi Sosyalist öğretmenin Facebook sayfasında yaptığı paylaşımlarda, Cumhurbaşkanı ve Başbakan’a karşı sarf ettiği ağza alınmayacak sözler de dikkat çekiyor. 

ALÇAKÇA HAKARETLER

Kenan Tutuş adlı sözde öğretmen, Facebook sayfasında yaptığı yorumlarda hakaretin de ötesine geçerek Peygamber Efendimize küfrediyor. Ateist öğretmen, küfürlü paylaşımlarını eleştiren takipçilerine de “Sapık peygamberin sapık torunları, ahlakı sizden mi öğreneceğiz. Sizler pisliksiniz Müslümanlar. Ateistler 6 yaşındaki çocuğa nikâh yapmazlar, bunu ancak Hz. Muhammed yapar” şeklinde peygamberimize hakaret ederek cevap veriyor. 

SAPIK EĞLENCE PARTİLERİ DÜZENLEMİŞ

İslam karşıtı Ateist Kenan Tutuş, Facebook sayfasında içki içtiği resimleri paylaşarak alkol reklamı yaparken bir taraftan da bazı öğrencileriyle düzenlediği içkili eğlencelerin de videolarını paylaşıyor.

“DERHAL GÖREVDEN ALINSIN” 

Din düşmanı Ateist ve küfürbaz öğretmen Kenan Tutuş’la ilgili Sinop’ta faaliyet gösteren İlim Yayma Cemiyeti, Eğitim Bir-Sen, Ensar Vakfı gibi sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri Akit aracılığıyla Milli Eğitim Bakanına çağrıda bulunarak, “Bu ahlaksız ve din düşmanı adam, peygamberimize küfretmeye cüret edecek kadar alçalmıştır. Böyle bir insanın bırakın öğretmenlik yapması, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek suçundan yargılanıp cezalandırılması gerekir. Öğretmenlik mesleğinin haysiyetini yerle bir eden bu kendini bilmez şahıs derhal görevden alınmalı ve meslekten ihraç edilmelidir” dediler.

Kaynak: 
http://www.yeniakit.com.tr/haber/ahlaksiz-ogretmen-gorevden-alinsin-53824.html

hakan akbaşhakan akbaş