Güncel
Giriş Tarihi : 16-08-2017 15:04   Güncelleme : 16-08-2017 17:53

Ak Kadınlardan Gerze Çıkarması

Ak Parti Bağcılar Kadın Kolları, düzenledikleri gezi programı kapsamında Gerze'ye gelerek ilçemizi gezdiler

Ak Kadınlardan Gerze Çıkarması
 Ak Parti Bağcılar Kadın Kolları, düzenledikleri gezi programı kapsamında Gerze'ye gelerek ilçemizi gezdiler.

Kadın kollarına refakat eden Ak Parti Bağcılar İlçe Başkan Yardımcısı Rüstem Tüysüz ve Bağcılar Kadın Kolları Başkanı Fatma Kıratlı, gezi programını kadın kollarının motivasyonunu arttırmak amacıyla düzenlediklerini belirterek; ''Ak parti bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk ve Belediye  Başkanı Lokman Çağırıcı'nın, teşkilatın motivasyonunu artırmak amacı ile düzenlemiş olduğu etkinlik kapsamında Ak Parti Kadın kollarımızla birlikte güzel Sinop'umuzu ziyarete geldik. Gezi programı kapsamında Saraydüzü, Boyabat, Ayancık İnaltı ilçesi ve Akgöl, Erfelek Şelaleleri, Hamsilos, İnceburun, Sinop merkez ve Gerze'de bir takım ziyaretler gerçekleştirdik. Tarihi ve doğal güzellikleri yerinde gördük. İlçe teşkilatları ile bir araya geldik. Gerze'de de ilçe yönetimi, kadın kolları ve meclis üyelerimizle tanışarak sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştirdik'' açıklamasında bulundular.

Bağcılar İlçe Başkan Yardımcısı ve Bağcılar Kadın Kolları Başkanı Gerze'den ayrılmadan önce de gezi programı boyunca kendilerine ev sahipliği yapan Sinop Milletvekili Nazım Maviş'e, İl Başkanı Ali Çöpcü'ye, Ak Parti İlçe Başkanlarına, teşkilatlarına ve belediye başkanlarına  teşekkür etti.

Tüysüz ve Kıratlı konuşmasının sonunda ise "Fatih Uysal,  rehberliğinde Gerze'yi beraber gezerek tanıma fırsatı bulduk'' diyerek teşekkürlerini iletti.

Seda ŞengülSeda Şengül